Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'ne 183 İşçi Alımı Başladı (Temizlk-Güvenlik-Hasta Bakım Personeli)

Son dakika haberi: Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi sürekli işçi alımı başvurusu bugün İşKUR üzerinden alınmaya başladı. Başvuru şartları, kadro dağılımı ve detaylar yazımızda.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'ne 183 İşçi Alımı Başladı (Temizlk-Güvenlik-Hasta Bakım Personeli)

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi işçi alımı yapıyor.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi tarafaındna bir duyuru yayımlandı ve sürekli işçi alımı başvurusunun İŞKUR üzerinden alınmaya başladığına yer verildi. KPSS puan şartı aranmadan yapılan personel alımına başvuru yapacak adayların hasta ve y aşlı bakım personeli, güvenlik görevlisi ve temizlik görevlisi kadrosunda istihdam edileceğine yer verildi.

KADRO DAĞILIMI

İŞKUR 'da yayımlanan ilanda kadro dağılımına şu şekilde yer verildi:

BAŞVURU GENEL KOŞULLARI

3 kadroya yapılan sürekli işçi alımına başvuru yapacak adayların aşağıdaki genel şartları taşıması gerekmektedir:

  1. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.
  2. En az lise ve dengi okullardan, en fazla lisans mezunu olmak.
  3. Erkekler için 1.75 cm’den kısa boylu olmamak ve boy ölçüsünün santimetre olarak son iki rakamı ile kilosu arasında 10 kilogramdan eksik veya fazla fark olmamak.
  4. 18-40 yaş arasında olmak
  5. Askerlikle ilişiği olamamak.
  6. Özel güvenlik görevlisi belgesine/kimlik kartına sahip olmak. (Silahlı/Silahsız)
  7. Özel güvenlik görevlisi olarak görev yapmaya sağlık yönünden elverişli olmak. Görevin yapılmasına engel olabilecek vücut ve akıl hastalığı ile ilgili engeli bulunmamak. (İşe alım aşamasında Sağlık Raporu tam teşekküllü hastaneden alınacaktır.)
  8. Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, Devletin sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edinim ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.
  9. Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesinde vardiyalı çalışmaya engel durumu olmamak.
  10. Çanakkale il sınırlarında ikamet etmek(Merkez ve tüm ilçeleri dahil)

BAŞVURU

İlana başvuru yapacak adayların esube.iskur.gov.tr adresine gitmesi gerekmektedir. İŞKUR e sube sayfasında iş ilanlarını tıklayarak kamu kısmına gidebilir ve başvurunuzu yapabilirsiniz.