Bozok Üniversitesi En Az Lise Mezunu Sözleşmeli Personel Alımı Yapıyor

Yozgat Bozok Üniversitesi en az lise mezunu adaylar arasından sözleşmeli kamu personeli alımı yapacağını duyurdu. KPSS puan sınırı olmadan yapılan personel alımında başvuru bilgileri yazımızda.

Bozok Üniversitesi En Az Lise Mezunu Sözleşmeli Personel Alımı Yapıyor

Bozok Üniversitesi personel alımı yapacak.

Yozgat Bozok Üniversitesi tarafından bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda 2020 Yılı KPSS (B grubu) puan sıralaması esas alınarak, 657 sayılı Kanun’un 4/B maddesi ile 06/06/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı BKK ile yürürlüğe konulan SözleĢmeli Personel ÇalıĢtırılmasına ĠliĢkin Esaslar gereğince, gündüz veya gece nöbet sistemine göre sözleşmeli kamu personeli alımı yapılacağına yer verildi. 

BAŞVURU ŞARTLARI

Bozok Üniversitesi bünyesine yapılacak sözleşmeli personel alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların aşağıdaki şartları taşıması gerekmektedir:

- 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48’inci maddesinde belirtilen Ģartları taşımak,

- 2020 yılı KPSS (B) grubu sınavına girmiş olmak. (Lise mezunları için KPSSP94, Önlisans mezunları için KPSSP93, Lisans mezunları için KPSSP3 puanı esas alınacaktır.)

- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan, emeklilik veya yaĢlılık aylığı almıyor olmak,

- Başvurulacak unvanın aranılan niteliklerini sağlamak,

- 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi gereğince “Bu Ģekilde istihdam edilenler, hizmet sözleĢmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleĢmelerinin feshedilmesi veya sözleĢme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.

BAŞVURU

İlana başvurular aşağıdaki evraklarla birlikte yapılacak. 

1- Öğrenim Belgesi fotokopisi, 2- KPSS Sonuç Belgesi (üzerinde kontrol kodunun bulunması gerekmektedir.) 3- Bir adet vesikalık fotoğraf. (son altı ay içinde çekilmiĢ), 4- SözleĢmeli Personel BaĢvuru Formu ( www.bozok.edu.tr ) ilan duyurusundan temin edildikten sonra eksiksiz olarak doldurulup teslim edilecektir. 5- BaĢvurulan unvanda eğitim belgesi veya sertifika istenmiĢ ise fotokopisi, 6- BaĢvurulan unvanda çalıĢma Ģartı (tecrübe/deneyim) istenmiĢ ise; SGK Hizmet Döküm Belgesi ve alanında çalıĢtığına dair çalıĢma belgesi. ÇalıĢma belgesinde iĢyeri SGK sicil numarası ile o iĢyerinde yaptığı iĢ açıkça yazılı olmak zorundadır. ÇalıĢma belgesini veren iĢyeri ile sigorta primini yatıran iĢyerinin aynı olması gerekmektedir. 7- BaĢvuru iĢlemleri belgelerin fotokopileri ile yapılacak, yerleĢtirme iĢlemlerinde ise asıl belgeler istenecektir. Belgelerinin aslını getirmeyenlerin iĢlemleri yapılmayacaktır.

Başvuru Yozgat Bozok Üniversitesi Erdoğan Akdağ Kampüsü Ġdari Birimler Binası Personel Daire BaĢkanlığı Merkez/YOZGAT adresine şahsen ya da posta yolu ile yapılacak.

İlan metni için TIKLAYIN