Bozok Üniversitesi 80 İşçi Alımı Yapıyor (Hasta ve Yaşlı Bakımı-Temizlik -Güvenlik Görevlisi)

Yozgat Bozok Üniversitesi bünyesine hastane hizmetlisi, güvenlik görevlisi ve işçi alınacağına yer verildi. İŞKUR 'da yayımlanan ve başvurusu bugün başlayan ilanın detayları haberimizde.

Bozok Üniversitesi 80 İşçi Alımı Yapıyor (Hasta ve Yaşlı Bakımı-Temizlik -Güvenlik Görevlisi)

Bozok Üniversitesi'ne hizmetli, güvenlik görevlisi ve hasta bakım personeli alım.

Yozgat Bozok Üniversitesi tarafından İŞKUR 'da bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda güvenlik görevlisi, temizlik görevlisi, hasta ve yaşlı bakımı personeli kadrolarına 80 sürekli işçi alımı yapılacağına yer verildi. 

15.06.2020 Pazartesi günü saat 14.00’de Yozgat Bozok Üniversitesi Erdoğan Akdağ Kampüsü Atatürk Yolu 7. Km 66900 Yozgat adresinde bulunan Yozgat Bozok Üniversitesi Erdoğan Akdağ Kongre ve Kültür Merkezinde Noter huzurunda yapılacak kura çekimi ile yapılacak personel alımında başvuru bilgileri haberimizde.

BAŞVURU ŞARTLARI

İlanın başvuru genel şartları şu şekilde:

  1. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak (2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye’de Meslek ve Sanatlarını Serbestçe Yapabilmelerine Kamu, Özel Kuruluş veya İşyerlerinde Çalıştırılabilmelerine İlişkin Kanun hükümleri saklı kalmak kaydıyla Türk vatandaşı olmak)
  2. Başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış, 36 yaşından gün almamış olmak,
  3. Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, millî savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak,
  4. Millî Güvenlik Kurulunca Devletin millî güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya gruplara ya da terör örgütlerine üyeliği, mensubiyeti veya iltisakı yahut bunlarla irtibatı bulunmamak,
  5. Terör örgütleriyle eylem birliği içerisinde olmamış, bu örgütlere yardım etmemiş, kamu imkân ve kaynaklarını bu örgütleri desteklemeye yönelik kullanmamış ya da kullandırmamış, bu örgütlerin propagandasını yapmamış olmak,
  6. Atanmaya hak kazanan personelin çalıştırılacağı meslek kolunda çalışmasında ve görevini devamlı olarak yapmasında bir sakınca olmadığına dair durumunu sağlık raporu ile belgelendirmek,
  7. Üniversitemiz Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi (Üniversite Hastanesi)  bünyesinde vardiyalı sistemde çalışmaya engel durumu olmadığını belgelemek.
  8. İşe alınmada öncelik hakkına sahip olan adaylardan, belirtilen öncelik durumlarını gösterir belgeye sahip olmak.
  9. Kamusal hakları kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmak,
  10. Askerlik ile ilişiği olmamak (yapmış olmak, tecilli veya muaf olmak),
  11. Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak.

Temizlik Görevlisi Başvuru Özel Şartları

  1. Ortaöğretim  (lise ve dengi) mezunu olmak.
  2. Başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış, 36 yaşından gün almamış olmak.
  3. Üniversitemiz Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi (Üniversite Hastanesi)  bünyesinde vardiyalı sistemde çalışmaya engel durumu olmadığını belgelemek.

Güvenlik Görevlisi Başvuru Özel Şartları

  1. Ortaöğretim  (lise ve dengi) mezunu olmak.
  2. Başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış, 36 yaşından gün almamış olmak.
  3. 5188 sayılı Kanun gereği Özel Güvenlik temel eğitimini başarı ile tamamlamış olmak ve Valilik tarafından düzenlenen güncel özel güvenlik kimlik kartına sahip olmak. (Belge teslim tarihinden itibaren en az 6 ay geçerlilik süresi olmak)
  4. Başvuru yapan adaylarda erkeklerde 170 cm, kadınlarda 160 cm’den kısa boylu olmamak ve bu şartı taşıyan adayların ise boy uzunluğunun santimetre cinsinden son iki rakamı ile kilosu arasındaki fark 10’dan fazla, 10’dan az olmaması gerekmektedir.
  5. 24 saat vardiyalı çalışmaya müsait, görevi yapmaya engel olacak herhangi bir sağlık sorunu bulunmamak.
  6. Üniversitemiz Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi (Üniversite Hastanesi)  bünyesinde vardiyalı sistemde çalışmaya engel durumu olmadığını belgelemek.

Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı Başvuru Özel Şartları

  1. Ortaöğretim kurumlarının hasta ve yaşlı hizmetleri alanının engelli bakımı, hasta bakımı ve yaşlı bakımı dallarından ya da sağlık hizmetleri alanının ebe yardımcılığı, hemşire yardımcılığı ve sağlık bakım teknisyenliği dallarından birinden son başvuru tarihi itibariyle mezun olmak.
  2. Başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış, 36 yaşından gün almamış olmak.
  3. Üniversitemiz Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi (Üniversite Hastanesi)  bünyesinde vardiyalı sistemde çalışmaya engel durumu olmadığını belgelemek.

BAŞVURU

İlana başvuru yapacak adayların aşağıdaki adımları izleyerek müracaatını yapması gerekmektedir.

https://esube.iskur.gov.tr/

Yukarıdaki linke tıklayın iş arayan kısmından giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra açılan sayfada İŞ İLANLARI yazan yere tıklayın. Son olarak İŞYERİ TÜRÜ yazan kısımda KAMU seçeneğini işaretleyin ve ARA butonuna tıklayın.