Aile Bakanlığı Büro Memuru ve İşçi Alımı Yapacak

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı farklı şehirlerde , Bakanlığın taşra teşkilatı bünyesinde istihdam etmek üzere büro personeli ve işçi alımı yapacağını duyurdu.

Aile Bakanlığı Büro Memuru ve İşçi Alımı Yapacak

Aile Bakanlığı büro personeli ve işçi alımı yapacak.

Aile , Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından dün bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Taşra Teşkilatında 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi kapsamında çalıştırılmak üzere sözleşmeli kamu personeli alımı yapılacağına yer verildi. Kamuya yapılan personel alımı için başvurular 9 Kasım 2020 günü başlayacak. Biz de Kamubulteni.com olarak bu yazımızda büro personeli ile işçi alımının başvuru bilgilerine ve detaylarına yer verdik.

İlanlar için TIKLAYIN

BÜRO MEMURU VE İŞÇİ ALIMINA KİMLER BAŞVURABİLİR?

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel ve işçi alımına başvuru yapacaklarda aranan genel koşullar şu şekilde:

- Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

- Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, (…)(1) zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

- Askerlik durumu itibariyle; Askerlikle ilgisi bulunmamak, Askerlik çağına gelmemiş bulunmak, Askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,

- Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak

- Son müracaat tarihi itibariyle başvuru yapılan pozisyon için istenilen bölümden mezun olmak,

- Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almaya hak kazanmamış olmak,

- 65 yaşını bitirmemiş olmak,

- 657 sayılı Kanunun 4/B maddesi kapsamında sözleşmeli personel pozisyonunda görev yapmakta iken, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmesinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içinde sözleşmeyi tek taraflı feshetmesi halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kamu kurum ve kuruluşlarının sözleşmeli personel pozisyonlarında yeniden istihdam edilemez.

ÖZEL ŞARTLAR

Büro personeli ve destek personeli kadrolarına yapılan personel alımında özel şartlar şu şekilde:

Büro Personeli: 

  • Herhangi bir lisans programından mezun olmak,
  • 2020 yılı KPSS B grubu (KPSS) P3 puan türünden en az 70 puanı olmak

Destek Personeli:

Şoförlük, temizlik, basit bakım, ısıtma gibi hizmetleri yerine getirmek üzere;

  • İklimlendirme-Soğutma, Soğutma Tesisatçılığı, Soğutma Tesisatı, Soğutma ve Havalandırma, İklimlendirme Teknolojisi, İklimlendirme ve Soğutma Teknolojisi ön lisans programlarının birinden mezun olmak,
  • Yapı Donatım Teknolojisi, Sıhhi Tesisat, Tesisat Teknolojisi, Yapı Tesisat Teknolojisi ön lisans programlarının birinden mezun olmak,
  • Elektrik Teknolojisi ön lisans programından mezun olmak,
  • Elektrik ön lisans programından mezun olmak,
  • Elektronik, Elektrik-Elektronik, Endüstriyel Elektronik, Elektrik-Elektronik Teknikerliği, Elektronik Teknolojisi ön lisans programlarının birinden mezun olmak,
  • 2018 yılı KPSS P93 puan türünden en az 70 puanı olmak.

BAŞVURU

İlana başvurular 9 ile 19 Kasım tarihleri arasında internetten alınacak. Başvuru ekranı açıldığında haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN