Sınıftaki Cinsel Film Skandalında Yeni Gelişme

Bir ilkokulda sınıfta öğretmen cinsel içerikli filmler izlemişti. Gözaltına alınan 58 yaşındaki öğretmen serbest bırakılmıştı. Gelen yoğun tepkiler sonrası savcılık itiraz etti ve bu kişi tutuklandı.

Sınıftaki  Cinsel Film Skandalında Yeni Gelişme

Sınıftaki skandal sonrası flaş karar.

Geçtiğimiz günlerde Osmaniye 'nin Kadirli ilçesi 'ndeki bulunan bir ilkokulda, sınıftaki bilgisayarda cinsel içerikli film izlediği iddia edilen öğretmen gözaltına alınmış ve savcılık sorgusunun ardındna çıkarıldığı hakimlikçe  tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. 58 yaşındaki sosyal bilgiler öğretmeni H.I.Ö., Cumhuriyet Savcısının itirazı üzerine yeniden gözaltına alındı ve tutuklandı.

SINIFTA CİNSEL İÇERİKLİ FİLM İZLEDİ

İlçede bulunan bir orta okulda görev yapmakta olan ve eşinden ayrı olan 3 çocuk babası H.I.Ö., iddiaya göre sınıfta cinsel içerikli filmler izledi. Öğrenciler tarafından fark edilen durum hemen öğretmenlere ve velilere anlatıldı. Veliler tarafından sınıftaki bilgisayarda cinsel içerikli film izlediği ve müstehcen hareketler yaptığı iddiasıyla  öğretmen hakkında şikayette bulunuldu ve öğretmen gözaltına alındı.

SERBEST BIRAKILMIŞTI

Hakkında adli ve idari soruşturma başlatılan öğretmen, gözaltına alındı. İfadesinde suçlamaları kabul etmeyen öğretmen, çıkartıldığı adliyede savcılık tarafından tutuklanması istemiyle sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

SAVCILIK İTİRAZ ETTİ TUTUKLANDI

Kadirli Cumhuriyet Savcılığı, H.İ.Ö.’nün serbest bırakılmasına itiraz etti. Dosyayı değerlendiren Osmaniye 2.Sulh Ceza Mahkemesi, H.İ.Ö'nün tutuklu yargılanmasına karar verdi. Bunun üzerine gözaltına alınan H.İ.Ö. , hakkındaki işlemlerin ardından cezaevine gönderildi.

Sosyal medyadan üzerinden , öğretmenin tutuksuz yargılanmasına sert tepkiler gelmişti.

KAMUBULTENİ.COM   | ANKARA