Detaylar Geldi: Sincan Çocuk Cezaevindeki Olayda 14 İKM, 7 Çocuk Yaralandı

Sincan Çocuk Cezaevi'nde meydana gelen olayda 14 İKM ile 7 çocuk yaralandı. Olayla ilgili açıklama Başsavcılıktan geldi.

Detaylar Geldi: Sincan Çocuk Cezaevindeki Olayda 14 İKM, 7 Çocuk Yaralandı

Önceki gün Sincan Çocuk cevaevinde bazı olaylar yaşanmıştı.

Akşam saatlerinde gelen haberde 10 'u gardiyan, 7 'si çocuk olmak üzere 17 kişinin çıkan olaylar sırasında hafif şekilde yaralandığına yer verildi. Olayla ilgili Başsavcılıktan bir açıklama geldi. Yapılan açıklamada , tutuklu olan çocuklar arasında tartışma çıktığı, görevli infaz koruma memurlarının da müdahale için koğuşa girdiği bildirildi. Söz konusu olay sonrası 14 gardiyanın ve 7 çocuğun  hafif şekilde yaralandığı bildirildi.

Söz konusu açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Bugün (21.12.2018) akşam saatlerinde Sincan Çocuk Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda tutuklu olarak bulunan çocuklar arasında yaşanan tartışmaya, görevli infaz koruma memurlarının müdahalesi sırasında 7 çocuk ile 14 infaz koruma memuru hafif şekilde yaralanmıştır. Yaralanan çocukların tedavileri, cezaevi içerisinde sağlık memurlarınca yapılmış olup, hastaneye herhangi bir çocuğun sevkine gerek duyulmamıştır. Konuyla ilgili olarak adli ve idari soruşturma başlatılmıştır."

Kamubulteni.com  | Ankara