Çankırı , Çorum , Çanakkale ve Isparta 2020 İmsakiye

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada 2020 yılı imsakiyesine yer verildi. İşte Isparta, Çanakkale , Çankırı ve Çorum şehirlerinin iftar ve sahur vakitleri.

Çankırı , Çorum , Çanakkale ve Isparta 2020 İmsakiye

Isparta, Çanakkale Çankırı ve Çorum 2020 yılı imsakiyesi.

İçinde bin aydan daha mübarek Kadir Gecesi ‘ni bulunduran 11 ayın sultanı Ramazan ayı büyük merakla bekleniyordu. Ramazan ayının gelmesi ile birlikte Çanakkaleliler , Çankırılılar ve Çorumlular imsakiyeyi araştırmaya başladı. Peki Çanakkale ‘de imsak vakti saat kaçta? Çanakkale ‘de oruç saat kaçta açılacak? Çankırı ‘da namaz saatleri nedir? Çankırı imsak ve iftar vakti saat kaçta giriyor? 2020 yılı Çorum imsakiyesi nedir? Çorum ‘da namaz saatleri , imsak ve iftar saatleri nedir?  Namazlar saat kaçta kılınacak? Vakit kaçta giriyor?

Biz de Kamubulteni.com olarak bu yazımızda Çanakkale , Isparta , Çankırı ve Çorum illerinin 2020 yılı imsakiyelerine yer verdik.

Bunlar, tövbe edenler, ibâdet edenler, hamdedenler, oruç tutanlar, rükû’ ve secde edenler, iyiliği emredip kötülükten alıkoyanlar ve Allah’ın koyduğu sınırları hakkıyla koruyanlardır. Mü’minleri müjdele. (Tevbe Sûresi 112)

ISPARTA İMSAKİYE 2020

ÇANAKKALE İMSAKİYE 2020

ÇANKIRI İMSAKİYESİ 2020

ÇORUM RAMAZAN AYI İMSAKİYESİ 2020

Recep, Şaban derken işte geldin Ramazan. Hoş geldin ayların en birincisi. Cennet kokuları yayıldı şu an hoş geldin ayların en birincisi.

Bütün müminler bu ayda şükür etsinler dua etsinler 11 ayın sultanı olan Ramazan ayında iman istesinler. Hoş geldin ey şehri Ramazan.

Bu güzel ayda güzel insanlara güzel duygular içinde en güzel şekilde en güzel hayırlı mesajı atmak isterim. Ramazan ayınız mübarek olsun.