Sivas'ta Boş Arazide Çıplak Halde Bulunan Bebek Kurtarılamadı

Sivas'ta feci bir olay meydana geldi. Edinilen bilgilere göre yeni doğan bir bebek boş arazide çıplak halde bulundu. Hastaneye kaldırılan bebek kurtarılamadı.

Sivas'ta Boş Arazide Çıplak Halde Bulunan Bebek Kurtarılamadı

Yeni doğmuş bebek çıplak halde arazide bulundu.

Sivas 'ın merkezinde bulunan Gökmedrese mahallesinde feci bir olay meydana geldi. Edinilen bilgilere göre fırında çalışmakta olan Salih Yetiş isimli kişi, boş arazide aracını park ederken yerde çıplak halde hareketsiz şekilde yatmakta olan bir bebek gördü. Hemen bebeğin yanına giden ve sağlık ekipleri ile polis ekiplerine haber veren Yetiş, çocuğun üzerini örttü. 

İhbar üzerine bölgeye gelen ekiplerin yaptığı ilk müdahale sonrası bebek, ambulansla Cumhuriyet Üniversite Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı ve tedavi altına alındı.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Soğuk havada dışarıda çıplak şekilde bırakılan çocuk, bundan etkilendi ve hastanede doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. 

ANNESİ BULUNDU

Yapılan incelemeler sonrası küçük çocuğun annesinin 35 yaşındaki N.G. isimli kadın olduğu tespit edildi. Başlatılan soruşturmada kadın kısa süre içinde yakalandı. 

"AİLEMDEN KORKTUĞUM İÇİN..."

Numune Hastanesi 'ne kaldırılan ve tedavi altına alınan N.G'nin ilk ifadesinde, bebeğin babasının boşanma aşamasındaki eşi 56 yaşındaki E.G. isimli kişi olduğunu, ailesinin tepkisinden korktuğu için bebeği evinin yakınındaki boş araziye bıraktığını söylediği öğrenildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA