Milli Piyango 2020 Yılbaşı Büyük Çekilişi Başladı (Amorti-Son 6-5-4-3-2 Rakama Çıkan İkramiye)

Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen yılbaşı büyük çekilişi başladı. MPİ resmi sayfasından canlı olarak yayınlanan 2020 yılbaşı Milli Piyango çekilişinde son bilgiler haberimizde.

Milli Piyango 2020 Yılbaşı Büyük Çekilişi Başladı (Amorti-Son 6-5-4-3-2 Rakama Çıkan İkramiye)

Milli Piyango açıkladı: Çekiliş başladı.

Milli Piyango İdaresi  Genel Müdürlüğü tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada yılbaşı çekilişlerinin başladığına yer verildi.

BÜYÜK İKRAMİYE 80 MİLYON

Milli Piyango İdaresi tarafından geçtiğimiz ay yapılan açıklamada yılbaşı çekilişinde büyük ikramiyenin 80 milyon olduğuna yer verildi.

ÇEKİLİŞLER BAŞLADI

Milli Piyango İdaresi tarafından yapılan açıklamada 31 Aralık 2019 Yılbaşı özel çekilişi ile ilgili şu ifadelere yer verildi:

31 ARALIK 2019 YILBAŞI ÖZEL ÇEKİLİŞİ İLE İLGİLİ DUYURU...

İdaremizce gerçekleştirilecek olan 31 Aralık 2019 (Yılbaşı 2020) özel çekilişi, idaremiz Kızılay Binası çekiliş salonunda saat 15.00 'de başlayacaktır. 

80 milyon TL tutarındaki büyük ikramiye ile 8 milyon TL ve iki adet amorti numaralarının çekilişleri 20,00 - 21.00 saatleri arasında yapılacaktır. 

Saat 15.00 'den itibaren değerli basın mensuplarımız çekilişimize katılarak ses ve görüntü alabileceklerdir. 

Yılbaşı çekilişimiz, bütün çekilişilerimizde olduğu gibi halkımıza açık olarak, çekiliş heyeti ve noter gözetiminde gerçekleştirilecek olup , çekilişimize tüm halkımız davetlidir. 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur. 

Bu duyurunun ardından MPİ yılbaşı çekiliş heyecanı başladı. Saat 15.00 'de başlayan çekiliş geceye  kadar sürecek. Saat 21.00 'de ise 80 milyon TL 'lik çekiliş gerçekleştirilecek. 

AMORTİ

Amorti çekilişi ise 20.00 'da yapılacak. Peki sizce amorti kaç olacak? Aşağıdaki yorum kısmından tahminlerinizi yazabilirsiniz.

BİLET SORGULAMA

Milli Piyango İdaresi, saat 21.00 'da çekilişi sona erdirecek ve bunun ardından diğer sonuçlar da netleşmiş olacak. Çekilişin tamamlanması ve sisteme yüklenmesinin ardından bilet sorgulama ekranının gece yarısından sonra erişime açılması bekleniyor.

ÇEKİLİŞ HANGİ KANALDA?

Milli Piyango İdaresi , yılbaşı özel çekilişini kendi sayfasında bulunan canlı yayın kısmından vatandaşlara naklen yayınlayacak. Ancak sistemdeki yoğunluk nedeniyle canlı yayın çok geç açılıyor.

SONUÇLAR ANBEAN BU SAYFADA

MPİ çekiliş sonucu kamubulteni.com 'da olacak. Bildirimle sonuçtan haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

TAM LİSTE

MPİ, tarafından hazırlanacak tam liste 1 Ocak 2020 tarihinde gazetelerle verilecek.