Meteoroloji Bu Şehirleri Uyardı: Kuvvetli Rüzgar ve Yağmur Geliyor İşte Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada birçok şehirde kuvvetli yağmur ve rüzgar beklendiğine yer verildi. 9 Ağustos 2020 günü beklenen kuvvetli yağmurlarla ilgili açıklama , il il hava durumu bilgisi ve detaylar yazımızda.

Meteoroloji Bu Şehirleri Uyardı: Kuvvetli Rüzgar ve Yağmur Geliyor İşte Hava Durumu

MGM 'den açıklma: Bu şehirlere kuvvetli rüzgar ve yağmur geliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda farklı şehirlere kuvvetli yağmur geleceğine , vatandaşların 9 Ağustos günü dikkatli olmasına yer verildi. 

MGM tarafından yapılan açıklamada ülkemizin kuzey kesimleri ile Doğu Akdeniz’in iç kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Balıkesir, Bursa ve Kütahya çevreleri ile Ordu, Giresun, Trabzon ve Rize’nin iç kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği , rüzgarın; Marmara’nın batısında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli şekilde eseceğine yer verildi. 

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI

Meteoroloji tarafındna yapılan açıklamada kuvvetli rüzgar uyarısında bulundu ve "Rüzgarın Marmara'nın batısında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli olarak (40-60 km/sa) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerekmektedir." denildi.

BUGÜNKÜ HAVA DURUMU

5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada 9 Ağustos 2020 Pazar günü birçok şehirde kuvvetli yağmur beklendiğine yer verildi. 

Karadenizin Doğu kesimlerinde, Ege bölgesi ve İç Anadolu'nun batı bölgelerinde, Akdeniz bölgesinde kuvvetli yağış bekleniyor. İşte 9 Ağustos 2020 hava durumu:

10 Ağustos 2020 hava durumu

11 Ağustos 2020 hava durumu

12 Ağustos hava durumu şu şekilde:

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA