Kahreden Haber: Suya Giren Asteğmen Kayboldu

Son dakika haberi: Siirt'ten alınan son dakika bilgilerine göre bir asteğmen girdiği çayda suyun akıntısına kapıldı.

Kahreden Haber: Suya Giren Asteğmen Kayboldu

Son dakika haberi Siirt' ten geldi. Edinilen son dakika bilgilerine göre Siirt 'te buluınan Botan Çayı 'na serinlemek için giren 26 yaşındaki Asteğmen suda kayboldu.

Bölgeden alınan son dakika bilgilerine göre 26 yaşında olduğu öğrenilen H.B.A. isimli Asteğmen, bugün öğle saatlerinde, Siirt Eruh Karayolu üzerindeki 10 'uncu kilometrede okuldan bir arkadaşı ve onun ailesi ile  pikniğe gitti. 

Botan Çayı kenarına gelen ve burada piknik yapmaya başlayan grupta asteğmen, serinlemek için çaya girdi. Bir süre yüzen Asteğmen, geri gelmeyince hemen yetkililere haber verildi. İhbar üzerine bölgeye gelen Jandarma ekipleri, AFAD ve UMKE ekıipleri, suda kaybolan genci bulmak için çalışmaları başlattı. Ekipler, bölgede geniş çaplı yaptığı incelemede bulundu ancak herhangi bir sonuca ulaşılamadı. Aramalar sonuç vermeyince ekipler, Elazığ 'dan dalgıçları çağırdı.

İhbar üzerine Matadorbet kısa süre içinde bölgeye gelen ekipler, arama çalışmalarını sürdürdü. Çalışmalar hala devam ederken boğulduğu bildirilen gencin Siirt 3'ünü Komando Tugay Komutanlığında görevli asteğmen olduğu, edinilen son dakika bilgileri arasında.

Önceki gün ise Giresun 'da bir uzman çavuştan acı haber geldi Edinilen bilgilere göre uzman çavuş başından vurulmuş halde bulundu.

Son dakika haberlerinden , gündem haberlerinden, memur alım haberlerinden, kamu personeli haberlerinden , politika haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için Kamubulteni.com mobil uygulamasını telefonunuza ücretsiz olarak indirin.

Kamubulteni.com | Ankara