İstanbul Valiliği Twitter Hesabından Büyük Tepki Çeken Atatürk Paylaşımı

Son dakika haberi: İstanbul Valiliği , İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu 'nun ziyareti sonrası Twitter hesabından fotoğrafları paylaştı. Ancak paylaşılan fotoğrafta skandal detay dikkatlerden kaçmadı.

İstanbul Valiliği Twitter Hesabından Büyük Tepki Çeken Atatürk Paylaşımı

Son dakika haberi: İstanbul Valiliği 'nden skandal atatürk paylaşımı.

Sözcü 'de son dakika olarak yer alan haberde, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu İstanbul Valisi Ali Yerlikaya 'yı , seçim sonrası makamında ziyaret etti.

Söz konusu ziyarete ilişkin fotoğraflar da İstanbul Valiliği 'nin resmi twitter hesabı üzerinden kamuoyuna duyuruldu.  Ancak ilk yapılan ve dakikalar sonra silinen paylaşımda, duvarda asılı duran Atatürk resminde 'oynama' yapıldığı görüldü.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk 'ün kaşlarının montaj programıyla kalınlaştırılıp birleştirildiği ve resmin değiştirildii gözlendi. Sosyal medyada büyük tepkiye neden olan paylaşıma ilişkin henüz Valilikten açıklama yapılmadı.

Valilik, konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı. Söz konusu ilk fotoğraf kaldırıldı ve fotoğraflar yeniden yüklendi. Yeniden yüklenen fotoğrafta Atatürk resminin normal şekilde olduğu görüldü.

İşte paylaşılan yeni fotoğraflar >>

Kamubulteni.com  | Ankara