Süper Kupa şampiyonu Trabzonspor

Trabzonspor Süper Kupayı üçüncü defa müzesine taşıdı. Dün yapılan maç ile birlikte bordo mavi takım sezon öncesi büyük moral depoladı.

Süper Kupa şampiyonu Trabzonspor

Süper Lig'de 2022-2023 sezonunun başlamasına bir haftadan daha az bir süre kala Şampiyon Trabzonspor bir başarıya daha imza attı. Dün gece gerçekleşen son şampiyon Trabzonspor ile Türkiye Kupası'nın son şampiyonu Sivasspor arasındaki kupa yarışında kozlarını paylaşan iki başarılı takım büyük bir mücadele verdi. Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Süper Kupa için kozlarını paylaşan iki takım güzel bir maç gerçekleştirdi.

Maç sonunda bordo-mavili takım sahadan 4-0'lık galibiyetle ayrılarak Süper Kupa’nın sahibi oldu. Gerçekleşen karşılaşmada ise maça Danimarkalı yıldızlar damga vurdu.


Dört yılda dört kupa
Maç sonunda maçın değerlendirmesinin yapan ve duygularını paylaşan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, "4 senedir görevdeyiz. 4 yıllık bir bilanço ortaya koyarsak rakiplere göre daha iyi durumdayız. 4 senede 4 kupayla en fazla kupayı biz aldık. Bu 4. kupamızı da alınca öne geçtik" sözleriyle rakip başkanlara gönderme yaptı.