Fenerbahçe Miha Zajc'ı Transfer Etti (Miha Zajc Kimdir, Hangi Mevkide Oynar? İşte Golleri)

Son dakika haberi: Fenerbahçe, İtalya Serie A ekiplerinden Empoli 'de forma giymekte lan orta saha oyuncusu Miha Zajc'ı renklerine bağladı.

Fenerbahçe Miha Zajc'ı Transfer Etti (Miha Zajc Kimdir, Hangi Mevkide Oynar? İşte Golleri)

Son dakika haberi: Fenerbahçe bir transfer daha yaptı.

İtalya Serie A ekiplerinden Empoli takımında forma giymekte olan merkez orta saha ve ofansif orta saha oyuncusu Miha Zajc, Fenerbahçe 'ye transfer oldu.

Sarı-lacivertli ekip, orta sahasına yeni bir ismi daha dahil ederek kötü gidişe bir dur demek istiyor. Seria A ekiplerinden Empoli'den transfer edilen 24 yaşındaki Sloven oyuncu Miha Zajc ile 4.5 yıllık sözleşme imzalandı ve futbolcu, bonservisi ile alındı.

Kanarya, bu transfer kapsamında Salih Uçan üzerindeki haklarından vazgeçerek, Empoli ile Salih Uçan’ın anlaşmasına müsaade etti. 

Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinden 1.80 boyundaki futbolcu için yapılan açıklamada, "Oyuncumuz Miha Zajc’e Fenerbahçe’ye hoş geldin diyor, 'Çubuklu' ile birlikte nice başarılar diliyoruz" denildi. 

Miha Zajc, İstanbul'da bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, "Fenerbahçe, Tükiye'nin en büyük kulüplerinden biri. İstanbul'a ilk kez geliyorum. Türkiye'de oynayan bazı oyuncuları tanıyorum. Bazı oyuncularla İtalya ve Slovenya'da birlikte oynamıştım. Türkiye ligi, kaliteli bir lig ve önemli kulüpler var." değerlendirmesinde bulundu. 

İşte en güzel golleri.