Falcao Transferinde Son Dakika Haberi (Falcao Kimdir , Kaç Yaşında-İşte Golleri)

Radamel Falcao transferinde sona doğru geliniyor. Fanatik muhabiri yaptığı son açıklamada Falcao transferinin tamamlandığını , Denizli deplasmanında Falcao 'nun sahada olacağını söyledi. Peki Falcao kimdir , kaç yaşında? İşte performansı ve golleri.

Falcao Transferinde Son Dakika Haberi (Falcao Kimdir , Kaç Yaşında-İşte Golleri)

Radamel Falcao transferinde son dakika gelişmesi.

Hemen hemen her transfer döneminde adı Galatasaray ile anılan dünyaca ünlü oyuncu Radamel Falcao ile ilgili son dakika haberi geldi. Fanatik 'in son dakika olarak aktardığı transfer bilgisinde Falcao transferinin tamamlandığı bildirildi.

Fanatik muhabiri Metin Karabaş, yaptığı son açıklamada sarı kırmızılı ekibin uzun süredir transferinde uğraş verdiği Falcao transferi ile ilgili  şu ifadeleri kullandı:

"Dün sayın Abdürrahim Albayrak'ın paylaştığı fotoğraf bu transferin bittiğinin işaretleri çünkü beraber çekilen bir fotoğraf bir hatıra fotoğrafı olamaz; bu sebepten dolayı da Galatasaray için Falcao hayırlı olsun diyebiliriz. Falcao en kısa sürede takıma katılacaktır. Galatasaray yönetiminin ve teknik heyetinin en büyük hedefi Falcao'yu Lig'in ilk haftası oynanacak olan Denizlispor maçında sahaya çıkarmak ve ondan faydalanmak bu da çok olası gözüküyor''

FALCAO 'NUN PERFORMANSI

İşte Radamel Falcao 'nun son sezonda Monaco forması ile attığı goller , en güzel hareketleri:.

FALCAO KİMDİR?

Dünyaca ünlü Kolombiyalı forvet oyuncusu Radamel Falcao García Zárate, 10 Şubat 1986 doğumludur.

Şu anda Ligue 1 ekibi AS Monaco forması giymektedir. Kolombiya millî futbol takımının da önemli oyuncularından biridir. Falcao, 2010-11 sezonunda Porto'yla, 2011-12 sezonunda ise Atlético Madrid'le Avrupa Ligi Kupası'nı kazanmıştır.