Adana Demirspor Vincenzo Montella ile yollarını ayırdı!

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, sözleşmesi sona eren Vincenzo Montella ile yollarını ayırdığını açıkladı.

Adana Demirspor Vincenzo Montella ile yollarını ayırdı!

Sözleşmesi sona eren Vincenzo Montella için Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, A Spor'a özel açıklamalarda bulundu. Sancak, Süper Lig'i 4. sırada tamamlayan İtalyan çalıştırıcı Vincenzo Montella ile yollarını ayırdıklarını açıkladı.

Başkan ayrılığı şu sözlerle açıkladı:

"Şu dakikadan itibaren Montella ile devam etmiyoruz. Ayrıldık. Hayırlı uğurlu olsun iki taraf için de. Helalleştik. Kendisi de açıklayacaktır. Her zaman kapımızın açık olduğunu söyledik. Vedalaştık. Çok sevdiğim bir insan. Anlaşamadığımız noktalar oldu ama doğaldır. Değerli, Beraber iş yapılabilecek bir adam."

Sancak Fenerbahçe iddialarına şu sözlerle cevap verdi:

"Bir teklif yaptık kendisine. Kendisi dinlenmek istediğini söyleyince üstelemedik. Fenerbahçe'ye gittiğini zannetmiyorum. Daha önce Trabzonspor'la anıldı. Trabzonspor yöneticileri o nezaketsizliği yapmadılar, hepsi bizim dostlarımız. Onu demiştim hatta bazı Trabzonlular bana kızmıştı. Fenerbahçe'nin de böyle bir şey yapacağını düşünmüyorum. Ne Ali Başkan'ım yapar ne yöneticileri yapar. En azından danışırlar. Ama Fenerbahçe'ye önerildiğini biliyorum. Sorulmadığı için gönül koyarım ama Fenerbahçe alırsa hayırlı olsun."