POMEM Duyurusunun Ardından PÖH Duyurusu da Geldi

Polis Akademisi Başkanlığı bugün 23. dönem POMEM sonuç duyurusunu yayımladı. Yayımlanan duyurunun ardından PÖH yedek yerleştirme duyurusu da yayımlandı.

POMEM Duyurusunun Ardından PÖH Duyurusu da Geldi

Polis Akademisi Başkanlığı 'ndan son dakika PÖH duyurusu geldi.

Geçtiğimiz aylarda ilan yayımlayan Polis Akademisi, özel harekat polisleri arasından 400 komiser yardımcısı alımı yapacağını duyurdu. PAEM 'lere yapılacak alım için yazılı ve diğer sınavlar yapıldı. 

Sınavların yapılmasının ardından adaylar eğitime alındı. Eğitime katılmayan adayların yerine 1. yedek yerleştirme geçtiğimiz gün yapıldı. Bu yerleştirmenin ardından ikinci yedek duyurusu geldi. 

Akademi'den yayımlanan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı 4. Dönem (Özel Harekat) İlk Derece Amirlik Eğitimi sınavı sonucunda yedek aday olarak belirlenen ve 2.Yedek planlamasında müracaat sırası gelen 3. yedek aday PAEM Giriş ve Eğitim Öğretim Yönetmeliği’nin 22.Maddesinin 2.fıkrası gereğince 16/11/2018 Cuma gününden itibaren en geç 19/11/2018 saat 18.00’e kadar Polis
Akademisi Gölbaşı Yerleşkesine gelerek müracaat etmesi gerekmektedir. Adayın yanında tören kıyafeti, özel harekat resmi kıyafeti ve bunların aksesuarları ile bot, eşofman ve spor ayakkabısı getirmesi gerekmektedir.

YEDEK PLANLAMA SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

POMEM DUYURUSU GELDİ

23. dönem POMEM sonuç duyurusu geldi. Açıklanan sonuçların ardından seçim aşamaları önümüzdeki hafta başlayacak.

YENİ POLİS ALIMI NE ZAMAN?

23. dönem POMEM'ler Kasım sonuna kadar seçim aşamalarına alınacak. Spordan sonra Aralık ayında adaylar sözlü mülakatlara alınacak. Sözlü mülakat sonuçlarının hemen açıklanması ve adayların Ocak sonu ya da Şubat başı gibi eğitime alınması bekleniyor. Yeni polis alımı için 23. dönem POMEM'lerin eğitime başlaması beklenecek.

POLİS ALIM İLANI YAYIMLANDIĞI ANDA BİLDİRİM ALARAK HABERDAR OLMAK İÇİN KAMUBULTENİ.COM MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİN.

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

POLİS VE BEKÇİ ALIMLARI HAKKINDA SON GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara --ÖZEL HABER