13 Şehre Alınacak-EGM 2019 Yılı İkinci Sivil Memur Alımına Başvurular Başlıyor

Emniyet Genel Müdürlüğü 2019 yılı ikinci sivil memur alımına başvurular başlıyor. 28 Ocak günü başlayacak başvurunun detayları kamubulteni.com 'un haberinde. İşte detaylar.

13 Şehre Alınacak-EGM 2019 Yılı İkinci Sivil Memur Alımına Başvurular Başlıyor

EGM memur alımı başvurusu başlıyor.

Emniyet Genel Müdürlüğü 2019 yılı ikinci memur alımı ilanına başvurular başlıyor. EGM resmi internet sayfasında yayımlanan kamu personeli alımına başvurular 28 Ocak Pazartesi günü başlayacak. Biz de EGM kamu personeli alımını bekleyen adaylar için bu haberimizi kaleme aldık.

AŞÇI ALIMI YAPILACAK

EGM , 28 Ocak günü başlayacak başvurularda, 13 farklı İl'de bulunan İl emniyet müdürlüklerine , Özel Harekat  Daire Başkanlığı ve Sosyal Hizmetler Daire başkanlığına  lise mezunu adaylar arasından aşçı alımı yapılacak. KPSS puanı ile yapılacak alımda başvuru şartları şu şekilde;

BAŞVURU ŞARTLARI

  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48’ inci maddesinde belirtilen şartları taşımak
  • Sağlık Yönetmeliğinde belirtilen sağlık şartlarını taşımak, (Yapılacak sözlü/uygulamalı sınav sonucu başarılı olan ve Emniyet Teşkilatına atanmaya hak kazanan adaylardan istenilecek)
  • Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonuçları olumlu olmak, (Yapılacak sözlü/uygulamalı sınav sonucu başarılı olan ve Emniyet Teşkilatına atanmaya hak kazanan adaylardan istenilecek)
  • Emniyet Genel Müdürlüğünce yapılacak sözlü ve/veya uygulamalı sınavda başarılı olmak.

Başvuru özel şartları şu şekilde;

BAŞVURU

İlana başvurular aşağıdaki evraklarla birlikte Cuma gününe kadar alınacak. 28 Ocak 2019 gününden itibaren aşağıdaki evraklarla birlikte bulunduğunuz İlin Emniyet Müdürlüğü Personel Şube Müdürlüğüne müracaat edin. 

  • Kimlik belgesi,
  • Son altı ay içerisinde çekilmiş 2 adet vesikalık fotoğraf,
  • İstenilen eğitim durumuna ait diploma/mezuniyet belgesinin aslı ve fotokopisi ya da noter tasdikli sureti (diploma/mezuniyet belgesinin aslının ibraz edilmesi durumunda, fotokopisi onaylandıktan sonra iade edilecektir. Diploma ve mezuniyet belgesi haricindeki belgeler kabul edilmeyecektir.) d) Başvuru yapan adaylar en fazla 10 tercihte bulunabileceklerdir.
  • KPSS Sonuç belgesinin aslı ya da internet çıktısının örneği ile birlikte bulundukları İllerin İl Emniyet Müdürlüğü Personel Şube Müdürlüğüne bizzat başvuracaklardır.

TÜM MEMUR ALIMLARINDAN, POLİS VE PÖH ALIMLARINDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>>>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

HİZMETLİ ALIMI BAŞVURULARI 4 ŞUBAT 'TA BAŞLIYOR

EGM 'ye en az lise mezunu hizmetli alımı yapılacak. Başvurular 4 Şubat günü başlıyor. İlan metni için TIKLAYIN