Survivor'da ağızları açık bırakan cinsellik itirafı! Kulaklarınıza inanamayacaksınız

Survivor All Star'da sigara ve cinsellik itirafı....

Survivor'da ağızları açık bırakan cinsellik itirafı! Kulaklarınıza inanamayacaksınız

SURVİVOR'DA CİNSELLİK VE SİGARA İTİRAFI!

TV 8 ekranlarında severek izlenen program olan Survivor All Star'da kırmızı takımda yarışan Yunus Emre Özden'den çok özel bir itiraf geldi Adaya gitmeden önce vermiş olduğu bir demeçte ada hayatına adapte olmak ile ilgili olarak önemli açıklama yapan Yunus Emre cinsellik ve sigara ile ilgili olarak bakın neler söyledi….

survivor

Yeni sezona hızlı bir giriş yapan Survivor'da, nefesler tutuldu. Güçlü yarışmacılardan biri olan Yunus Emre yaptığı konuşma ile oldukça dikkatleri üzerine çekti.

Yunus Emre katıldığı programda sorulan bir soruya "Acun abi yokken daha rahat oluyor tabii" diye yanıt verince olanlar oldu. Yunus emre oyunda çalışanların içtikleri sigara izmaritlerini topladıklarını itiraf etti.

KIRMIZI ALARM VERİYORSUN

Ada yaşantısının zorluklarından bahsedn Yunus emre cinsellikle ilgili sunucunun sorduğu soruya "Orası çok farklı bir alan. Vücudun kırmızı alarma geçiyor. Artık daha böyle yemek yesem daha rahat uyusam gibi dertlerin olduğu için onu tamamen idrar atmak için bir organ olarak kullanmaya başlıyorsun. Bir dönüyorsun bakıyorsun herkes kardeşin olmuş. Yani kadınlardan duyduğum kadarıyla da arkadaşlarımızdan özel dönemlerinde de bir kesilme oluyormuş." Diye yanıt verdi…