PTT Merkezlerine PTTCELL Personeli Alımı İlanı 2019

2 şehirde PTT merkezlerinde çalıştırmak üzere personel alımı için ilanlar yayımlandı. Yayımlanan ilanlarda PTTcell 'e personel alımı yapılacağına yer verildi. İşte ilanlar.

PTT Merkezlerine PTTCELL Personeli Alımı İlanı 2019

PTTcell personel alımı yapıyor.

PTTcell tarafından bir  iş ilanı sayfasında art arda personel alımı ilanları yayımlandı. Yayımlanan ilanlarda PTT merkezlerine personel alımı yapılacağına yer verildi. PTTcell hat satışı yapmak üzere yapılacak personel alımında başvuru detayları şu şekilde;

ALIM YAPILAN ŞEHİRLER VE KADROLAR

PTTcell tarafından yayımlanan ilanlarda adayların Bursa ve İstanbul 'da çalıştırılacağına yer verildi. Bursa merkez, İstanbul Beylikdüzü, Kartal ve Fevzi Çakmak Mahallesi 'nde bulunan PTT 'lerde çalıştırmak üzere yapılan personel alımında adaylar aktif satış temsilcisi ve aktif satış danışmanı kadrolarında istihdam edilecek. 

İlana başvuracaklar bu sayfada >TIKLA KATIL

BAŞVURU DETAYLARI

İlan sayfasındaki duyurulara baktığımızda personel alımı ile ilgili detaylara şu şekilde yer verildi:

Bursa ilanı >>

"Sadece Bursa İçin başvurulması rica olunur Bursa Ptt Merkezlerinde Pttcell Hat Satışını gerçekleştirecek, satış tecrübesi buluna personel arayışımız mevcuttur"

İstanbul Beylikdüzü ilanı >>

"Ptt Merkez Müdürlüğü içerisinde pttcell mobil hat faturali ve faturasiz satış işlemlerini gerceklestirecek ve telekomünikasyon sektörü hakkında bilgi sahibi olan personel arayisimiz vardir.Basvurular sadece işin olsun uygulaması üstünden degerlendirilecek ve uygun olan adaylar görüşmeye davet edilecektir."

İstanbul Fevzi Çakmak Mahallesi İlanı >>

"Aktif Satış Tecrübesi olan personel aranmaktadır"

İstanbul Kartal ilanı >>

"Aktif Satış Tecrübesi olan personel aranmaktadır"

BAŞVURULAR İNTERNETTEN

PTT merkezlerinde çalıştırmak üzere yapılan personel alımlarına başvuracak adayların aşağıdaki linki kopyalayı yeni sekmede açarak başvurusunu yapması gerekmektedir. 

https://isinolsun.com/is-ilanlari/?kw=ptt

Yukarıdaki linki kopyalayın ve yeni sekmede açın. Açılan sayfadan başvurunuzu yapın.

PTT 2019 YILI KAMU PERSONELİ ALIMI GELİYOR

PTT tarafından geçtiğimiz gün bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada 2019/1 personel alımının 2019 yılının son çeyreğinde yapılacağına yer verildi. Ekim-Kasım ayında yayımlanması ve başvurusunun alınması beklenen ilanın detayları için TIKLAYIN

PTT KAMU İLANI GELDİĞİ ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN