Üniversite bünyesine çalışacak binlerce personel alımı için son günler! SBB açıkladı: Son gün 24 Nisan

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) 66 Personel Alımı Başvuruları Sürüyor.Cumhurbaşkanlığı SBB'de yayımlanan duyuruya göre..

Üniversite bünyesine çalışacak binlerce personel alımı için son günler! SBB açıkladı: Son gün 24 Nisan

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ), yeni personel alımı için başvuruları kabul etmeye devam ediyor. Cumhurbaşkanlığı Sosyal Hizmetler Başkanlığı'nın yayımladığı duyuruya göre, SDÜ çeşitli pozisyonlarda 66 sözleşmeli personel alacak. Bu pozisyonlar arasında hemşire, sağlık teknikeri, koruma ve güvenlik görevlisi ile destek personeli yer alıyor. Başvuruların son tarihi 24 Nisan 2024 olarak belirlenmiş. Başvuru yapacak adayların belirlenen şartları ve kontenjan dağılımını gözden geçirmeleri önemli. Bu alımlar, üniversitenin çeşitli birimlerinde ihtiyaç duyulan kadroları doldurmayı amaçlıyor. Başvuru sürecinin sona ermesine kadar adaylar, ilgili şartları karşılayıp karşılamadıklarını kontrol ederek başvurularını tamamlayabilirler. İşte diğer detaylar...

Süleyman Demirel Üniversitesi

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ YENİ PERSONEL ALIMI YAPIYOR

2024 yılında gerçekleşecek işçi, memur ve sözleşmeli personel alımlarından hemen haberdar olmak için Kariyer Bankası mobil uygulamasını indirerek takip edebilirsin. Böylece tüm memur alımlarından anında haberdar olabilir ve başvuru süreçlerini takip edebilirsin.

Süleyman Demirel Üniversitesi'nde çalışmak isteyen adaylar için belirlenen personel alımı şartları şu şekildedir:

1. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. maddesinde belirtilen şartları taşımak gereklidir.

2. Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almamak şartı aranmaktadır.

3. Adayın başvurduğu pozisyonun niteliğine göre 2022 KPSS (B) grubu sınavına girmiş olması gerekmektedir.

4. Çeşitli Kanun Hükmünde Kararnameler ile kamu görevinden çıkarılmamış olmak gerekmektedir.

5. Erkek adaylar için askerlik durumu bakımından; askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmemiş olmak veya askerlik çağına gelmişse muvazzaf askerlik hizmetini yapmış, ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak gerekir.

6. Tercih edilecek pozisyon için belirlenen özel şartları taşımak zorunludur.

7. İlgili birimin yönetimi tarafından belirlenecek saatlerde, yapılacak görev gereği mesai saatleri dışında, hafta sonlarında ve vardiyalı çalışmaya herhangi bir engel olmamalıdır.

8. Başvuracak adaylar, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B maddesinin belirlediği şartlara uymalıdır. Buna göre, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmemiş olmalı ve kurumlarca sözleşmelerinin feshedilmesi veya Bakanlar Kurulu Kararı ile istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmemiş olmalıdır. Aykırılık durumunda, atanmaya hak kazanılsa dahi atamaları yapılmayacaktır.

Bu şartlar, Süleyman Demirel Üniversitesi'nde çalışmak isteyen adayların başvurularını yapmadan önce dikkate almaları gereken önemli hususlardır.

SDÜ personel alımı için başvurular 8 Nisan ile 24 Nisan 2024 tarihleri arasında e-Devlet Kapısı üzerinden yapılacaktır. Başvurular, "Süleyman Demirel Üniversitesi – Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım" hizmeti veya "Kariyer Kapısı" internet adresi üzerinden e-Devlet şifreleri ile gerçekleştirilecektir. Şahsen, posta veya diğer yollarla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Adaylar, ilan edilen pozisyonlardan sadece birine başvuru yapabileceklerdir. Birden fazla pozisyona müracaat eden adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır. Başvuru yapmadan önce tüm detaylara erişmek için kılavuzu inceleyebilirsin.

KARİYER BANKASI