Karayolları Genel Müdürlüğü 3 Bin Personel Alıyor: Şartlar ve Başvuru Ekranı Haberimizde! Kimler Başvurabilir?

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) 3 Bin personel alımı için ilana çıktı. İşte KGM Personel alımı için şartlar ve başvuru ekranı....

Karayolları Genel Müdürlüğü 3 Bin Personel Alıyor: Şartlar ve Başvuru Ekranı Haberimizde! Kimler Başvurabilir?

Karayolları Genel Müdürlüğü 3 Bin Personel Alıyor: Şartlar ve Başvuru Ekranı Haberimizde!

Karayolları Genel Müdürlüğü 3 bin personel alacağını duyurdu. Hangi meslek gruplardan kimler başvurabilir? Şartları neler? Başvurular ne zaman bitiyor? Detaylar haberimizde.

Karayolları Genel Müdürlüğü bünyesinde merkez ve taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere 3 bin personel alımı yapılacağı duyurulmuştu. Alım yapılacak meslek grupları ve şartlar netleşirken başvuruların alınmaya başlayacağı tarih ve süre de netleşti. Peki Karayolları Genel Müdürlüğü 3 bin personel alımı başvuru şartları neler?

KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 3000 PERSONEL ALIMI BAŞVURU TARİHLERİ 

Karayolları Genel Müdürlüğü bünyesinde merkez ve taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere 3000 personel alımı İŞKUR üzerinden gerçekleştirilecek. 2 Mayıs tarihinde başlayacak olan başvurular 5 gün ilanda kalacak. Başvurular esube.iskur.gov.tr internet sitesi üzerinden ve ALO 170'i arayarak yapılabilecek.

KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İŞÇİ ALIMI YAPILACAK MESLEK GRUPLARI 

Ağır Makine Yağcısı, Asfalt Usta Yardımcısı, Aşçı Yardımcısı, Aşçı, Atölye Usta Yardımcısı, Bakım İşçisi, Beton Asfalt Serici Operatör Yardımcısı, Bina ve Mal Bakıcısı, Düz İşçi, Elektrik Tesisat ve Bakım Ustası, Greyder Operatörü, İş Makinesi Operatörü, Kalifiye İşçi, Makine Operatörü, Laboratuvar ve Uygulama Tesis Ustası, Marangoz, Sıhhi Tesisatçı, Sürücü Operatörü, Vinç Operatörü gibi meslek gruplarından alım yapılacak. Adaylarda aranan şartlar arasında en az İlkokul en fazla lisans mezunu olma şartı, 18-40 yaş aralığında bulunma şartı ve alınacak meslek grubuna göre yeterlilik şartları aranacak.

KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İŞÇİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI VE TÜM DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ