Gençlik ve Spor Bakanlığı 3 Bin 243 Sürekli İşçi Alımı Kura Tarihi için Geri Sayım Sürüyor

GSB Kura tarihi, kura sonuç tarihi ve sözlü sınavlar için geri sayım sürüyor.Gençlik ve Spor Bakanlığı'na 3 bin 243 sürekli işçi alımı gerçekleştirilecek. Binlerce adayın İŞKUR şubeleri ve İŞKUR resmi internet sayfası üzerinden başvuru işlemlerini gerçekleştirmesinin ardından adaylar kura ve sınav tarihleriyle ilgili duyuruları beklemeye koyuldu. Gençlik ve Spor Bakanlığı'na en az ilkokul mezunu temizlik görevlisi, cankurtaran, en az ortaöğretim mezunu otobüs kaptanı, aşçı yardımcısı, garsın, rese

Gençlik ve Spor Bakanlığı 3 Bin 243 Sürekli İşçi Alımı Kura Tarihi için Geri Sayım Sürüyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı 3 Bin 243 Sürekli İşçi Alımı Kura Tarihi için Geri Sayım Sürüyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı'na 3 bin 243 sürekli işçi alımı gerçekleştirilecek. Binlerce adayın İŞKUR şubeleri ve İŞKUR resmi internet sayfası üzerinden başvuru işlemlerini gerçekleştirmesinin ardından adaylar kura ve sınav tarihleriyle ilgili duyuruları beklemeye koyuldu. Gençlik ve Spor Bakanlığı'na en az ilkokul mezunu temizlik görevlisi, cankurtaran, en az ortaöğretim mezunu otobüs kaptanı, aşçı yardımcısı, garsın, resepsiyon görevlisi, en az önlisans mezunu gençlik lideri gibi unvanlarda personel alımı yapılacak.

Toplamda 3 bin 243 sürekli işçi alımının gerçekleştirilmesi için süreç geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamanın ardından başlamış, binlerce aday İŞKUR üzerinden başvurularını tamamlamıştı. Alımların bazıları kura ve sözlü sınav bazıları ise KPSS puanlarına göre belirlenecek kişilerin sözlü sınava girmesi şeklinde olacak.  Gençlik ve Spor Bakanlığı Kadrolu işçi alımı kura çekimi 27 Şubat'ta Ankara'da gerçekleşecek. Mülakata girecek adayların listesi GSB resmi internet sayfasından kontrol edilebilecek. GSB sürekli işçi alımıyla ilgili diğer detaylar da yine ilgili internet sayfasından takip edilebilecek.  Yeni sürekli işçi alımı, memur, özel sektör iş haberleriyle ilgili gelişmeleri takip etmek için kamu bülteni uygulamasını indirmeyi unutmayın.

SÜREÇLE İLGİLİ DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLA.

KAMU BÜLTENİ'Nİ İNDİRMEK İÇİN TIKLA.