Erdoğan'ın Sisi Açıklamasına Ümit Özdağ'dan Cevap

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Ümit ÖZDAĞ, Erdoğan 'ın Sisi benzetmesine cevap verdi.

Erdoğan'ın Sisi Açıklamasına Ümit Özdağ'dan Cevap

Ümit Özdağ 'dan Erdoğan 'a Sisi cevabı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan , 23 Haziran günü Sisi mi Binali Yıldırım mı demişti. Erdoğan 'ın bu açıklamasına Ümit Özdağ 'dan geldi. KRT TV 'de Esra YILDIZ 'ın konuğu olan İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit ÖZDAĞ, gündeme dair çok önemli açıklamalarda bulundu.

Erdoğan 'ın Sisi açıklamasına cevap veren Özdağ, "Ben doğrusu sayın Erdoğan’ın bu Sisi meselesine hiç girmemesi gerektiğini düşünüyorum. Eğer burada mağdur varsa darbeye maruz kalan varsa bu İmamoğlu, bu durumda Sisi’nin kim olduğu kendiliğinden ortaya çıkıyor. Onun için bunun üzerinden gitmemeli Erdoğan, birden Sisi’yi kucağında bulacak çünkü. Darbeyi yapan, sandığı deviren Recep Tayyip Erdoğan’dır. Türkiye’de demokrasi adına kalan tek şeydi, onu devirdi." dedi.

İMAMOĞLU KAZANACAK

23 Haziran 'da yapılacak seçimlerle ilgili konuşan Özdağ,  "Bu seçimin önemi nedir biliyor musunuz, eğer bu seçimde Binali Yıldırım kazanırsa, bundan sonra muhalefetin kazandığı her seçim tekrarlanacak demektir.  Eğer İmamoğlu kazanırsa ki, bütün saha delilleri bunu gösteriyor ve daha yüksek bir oy ile kazanacak, o zaman AKP şu dersi alacak “sandıkla oynama, halk buna tepki veriyor”.. Bundan 15 gün önce 10 gün önce bütün anketlerde, AKP’nin kendi yaptığı anket dahil, aradaki fark  %10-11 civarında dolaşıyordu. bugün de değişik kuruluşların anketlerinde halen arada açık bir fark var. Ben bunun pazar günü sandıkta da gerçekleşeceğini düşünüyorum." dedi.

VALİYE KÜFÜR

Özdağ , açıklamasını şu şekilde sonlandırdı:

"Rize’de valiye küfredilmiş, bir iddia, ben küfrettiğine inanmıyorum İmamoğlu’nun.. Ama Atatürk’e küfredenleri, hakaret edenleri, İstiklal Harbini Yunan Ordusunun kazanması gerektiğini düşünenlerleri masasına şeref konuğu olarak oturtan bir Cumhurbaşkanı karşımızda. Ben sayın Erdoğan’ın bu vaziyette böyle bir ifadeyi kullanmasaydı daha iyi olacağını düşünüyorum.."

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA