Jandarma Güven Masası Personeli Alımı Açıklaması: "Bu İlana Başvurun" 2021

Jandarma güven masası personel alımı hakkında son dakika açıklaması geldi. Adaylara başvuru uyarısı yapılırken direk jandarma alımına başvuru yapılıp yapılmayacağı da netleşmiş oldu.

Jandarma Güven Masası Personeli Alımı Açıklaması: "Bu İlana Başvurun" 2021

Jandarma Güven Masası ile ilgili son dakika açıklaması: Bu ilana başvuru yapın.

Jandarma Genel Komutanlığı geçtiğimiz 2019 yılında güven masası uygulamasını hayata geçirdi. Başlayan güven masasında personel alımlarının nasıl yapılacağı merak konusu olmuştu. Jandarma güven masasında çalışmak isteyen adaylar, ilanın ne zaman geleceğini, alımın nasıl yapılacağını araştırmaya başladı. 

EGM'DE GÜVEN MASASINA 3 BİN ALIM OLDU

Emniyet Genel Müdürlüğü, 81 şehirdeki il ve ilçe karakolları bünyesine güven masası kurdu ve 3 bin polis alımı yaparak buralarda görevlendirdi. 

JANDARMA GÜVEN MASASI ALIMI OLACAK MI?

Jandarma güven masasına kadın erkek personel alımı uzun süredir bekleniyor. Ancak edinilen bilgilere göre Türkiye Genelinde bulunan 150 jandarma karakolunda güven masası kurulduğu ve personellerin burada vatandaşlara hizmet vermeye devam ettiği öğrenildi. 

Ancak jandarmaya direk jandarma güven masası personel alımı yapılmayacak. Jandarma güven masasında kadın astsubayların görev yaptığı, astsubay alımları ile Jandarma bünyesine alınan astsubayların güven masasında çalıştırıldığı öğrenildi. Kadın astsubayların olmadığı yerlerde ise erkek personeller çalıştırılıyor. 

Kadın erkek adaylarla bilgi alış verişi için TIKLAYIN

JANDARMA ASTSUBAY ALIMI VAR!

Jandarma'ya astsubay alımı yapılıyor. Kadın ve erkek adaylar arasından yapılan alımda kazanan ve eğitimini bitiren adaylar, çeşitli yerlerde ve güven masasında istihdam edilecek. İlanın detayları ve başvuru anlatımı için TIKLAYIN

GÜVEN MASASINA ALIM İSTENİYOR

Jandarma güven masasında çalışmak isteyen kadın erkek adaylar, jandarmanın ilan yayımlanmasını bekliyordu. Ancak bu gelişme adayları üzdü. Adaylar sadece güven masası için 3 bin alım bekliyor. Sizce alım olmalı mı? Yoksa astsubay alımı ile bu ihtiyaç karşılanmalı mı? Aşağıdaki yorum kısmından yazabilirsiniz.

JANDARMAYA ALIMLAR GELDİĞİNDE BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEN İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN