Son Dakika: Bir Gazeteciye Daha Saldırdılar

Son dakika haberi: Bir gazeteciye daha saldırdılar. Gazeteci yazar Sabahattin Önkibar 3 kişinin saldırısına uğradı.

Son Dakika: Bir Gazeteciye Daha Saldırdılar

Son dakika haberi: Bir gazeteciye daha saldırdılar.

Edinilen son dakika bilgilerine göre gazeteci, yazar Sabahattin Önkibar, Ankara Angora Evleri önünde, kendi evine 300 metre yakın bölgede 3 kişinin saldırısına uğradı.

Odatv yazarı olan Sabahattin Önkibar 'ın önünü kesen iki araçtan inen 3 kişi ona saldırdı ve gazeteciyi yumrukladı. Saldırı sonrası tedavi için hastaneye kaldırılan Önkibar'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

SALDIRGANLARIN ARACI TESPİT EDİLDİ

Önkibar saldırganlardan şikayetçi oldu. Görgü tanıklarının ifadesine göre saldırganların kullandığı araçlardan biri tespit edildi.

AÇIKLAMA GELDİ

Önkibar, yaşanan feci olayla ilgili açıklama yaptı. Açıklamasında Önkibar şu ifadeleri kullandı:

 "Eşofman vardı üzerimde markete doğru giderken 3 kişi saldırdı. Ama hazırdım. Bunların işi sokağa döktüğünü anladım. Bahçeli'nin açıklamalarından sonra bekliyordum. Bana vurdular yere düştüm tekmelemeye başladılar. Esnaf geldi müdahale etti. İki tane arabaları vardı bindiler ve kaçtılar. Ben çok dikkat ediyordum. Bunu kimin yaptığını ve kimlerin yaptırdığını biliyorum. O çeteleri tutana kafa tutuyorum. Onlardan hesap soracağım. Hemen polise bildirdik. Şikayette de bulunduk. Yarın raporu da karakola ya da adliyeye bildireceğim. Ergen çocukları saldılar üstüme. 19-20 yaşında çocukları saldılar üstüme"

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA