Son Dakika : BDDK 150 Personel Alacak

BDDK'nın 150 Meslek Personeli alımı yapacağına dair resmi duyuru Devlet Personel Başkanlığı ve BDDK'nın resmi internet sayfasından yayımlandı.

Son Dakika : BDDK 150 Personel Alacak

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Meslek Personeli Giriş Sınavıyla ilgili yayımlanan duyuruda, "Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumuna, giriş sınavı sonuçlarına göre Kurum ana ve danışma hizmet birimlerinde istihdam edilmek üzere bankalar yeminli murakıp yardımcısı, bankacılık uzman yardımcısı (bankacılık, hukuk ve bilişim alanları) ile Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı bünyesindeki İdari İşler, Mali İşler, İnsan Kaynakları, Eğitim ve Kurul İşleri ve Kararlar Müdürlüklerinde istihdam edilmek üzere ise BDDK uzman yardımcısı unvanlarında meslek personeli alınacaktır." ifadelerine yer verilirken, giriş sınavının yazılı ve sözlü iki aşamadan oluşacağı belirtildi. Giriş sınavının yazılı aşaması, ı, bankacılık uzman yardımcısı (bankacılık, hukuk ve bilişim alanları) ve BDDK uzman yardımcısı kadroları için için 22 Aralık'ta, bankalar yeminli murakıp yardımcısı kadrosu için ise 22 ve 23 Aralık tarihlerinde İstanbul'da gerçekleşecek. Yazılı sınavın yapılacağı yer ile sözlü sınavın yapılacağı yer ve tarihler daha sonra BDDK'nın resmi internet sitesi üzerinden duyurulacak. Başvuru yapacak adayların aşağıdaki başvuru şartlarını dikkatle incelemesi gerekiyor : 

Sınav başvuruları 15 Kasım 2018 saat 14.00'da başlayacak, 26 Kasım 2018 tarihi saat 16.00'a kadar sürecek. Başvurular kurumun resmi internet sayfası üzerinden online yapılabilecek.  Açıktan atamada Bankalar Yeminli Murakıp yardımcısı için 50, bankacılık uzman yardımcısı için 80 , BDDK uzman yardımcısı için 20 kontenjan ayrıldı.