Müge Anlı'ya Katılmak İçin 10.000 TL İstedi Müge Anlı Saçını Başını Yoldu!

Müge Anlı ve Tatlı Sert programına Gülşem Caymaz'ın kaybı için başvuruldu. Konuyla ilgili Coşkun Yılmaz'ı programa davet eden Müge Anlı aldığı cevap karşısında sinirden saçını yoldu.

Müge Anlı'ya Katılmak İçin 10.000 TL İstedi Müge Anlı Saçını Başını Yoldu!

Müge Anlı'ya Katılmak İçin 10.000 TL İstedi Müge Anlı Saçını Başını Yoldu!

Gülşem Caymaz’ın şüpheli kaybının işlendiği Müge Anlı programına davet edilen Coşkun Yılmaz, bildiklerini anlatmak için Anlı’dan 10 bin TL istekte bulundu. Yılmaz’ın bu tavrının karşısında Müge Anlı sinirlendi. Ele aldığı her konu ile ülkemiz gündeminde sık sık konuşulan Müge Anlı’da iki çocuk annesi Gülşen Caymaz’ın şüpheli kaybı ele alınıyordu. 18 yaşındayken eşini kaybedip; ardından 2 çocuğuyla beraber annesinin yanına taşınan Gülşen Caymaz, annesiyle tartışmaya başlayıp; bu tartışmaların ardından da ortadan kaybolduğu biliniyor. Annesini bulabilme amacıyla Müge Anlı’ya başvuran Pınar Geyik ise annesinin Coşkun Yılmaz adlı erkek arkadaşının yanına gittiğini öne sürdü.

MÜGE ANLI SİNİRDEN ÇILGINA DÖNDÜ

Pınar Geyik, bildiklerini anlatması için Coşkun Yılmaz’ı canlı yayına davet etti. Ancak Coşkun Yılmaz ise bildiklerini anlatma karşılığında Müge Anlı’dan 10 bin TL talep edince; Yılmaz’ın bu tavrının üzerine sinirlenen Müge Anlı: "Ben prensip olarak programa katılan kişilere para vermiyorum. Çünkü bu olaylar adliyeye intikal eden olaylar. Sonra yarın bir gün para verdiler, para verdikleri için ben de böyle konuştum denmesin diye en baştan ben bu konuyla ilgili tavrımı ortaya koyuyorum.” İfadelerini kullandı. Para karşılığında hiç kimseyi programa çıkarmadığına da değinen Ünlü Sunucu: “Kimseyi para karşılığı konuşturmuyoruz. Herkes buraya Allah rızası için geliyor. Biz sadece yol ve otel masraflarını karşılıyoruz" dedi.