Diyarbakır'da Patlama ! Şehit ve Yaralılar Var

Diyarbakır'ın Kulp ilçesi ile Muş arasındaki bölgede bölücü teröristlerce yola döşenen patlayıcı sivil araç geçişi esnasında infilak etti. 4 Kişinin şehit olduğu 13 kişinin yaralandığı bildiriliyor. Detaylar geliyor...

Diyarbakır'da Patlama ! Şehit ve Yaralılar Var

Diyarbakır'ın Kulp ilçesi ile Muş arasındaki bölgede bölücü teröristlerce yola döşenen patlayıcı sivil araç geçişi esnasında infilak etti. 4 Kişinin şehit olduğu 13 kişinin yaralandığı bildiriliyor.

Edinilen son dakika bilgilerine göre , Diyarbakır 'ın Kulp ilçesi ile Muş ili arasında bulunan bölgede bölücü hain teröristler tarafından önceden  yola döşenen patlayıcı sivil aracın geçişi sırasında infilak etti.

Patlayıcının infilak etmesi sonucu meydana gelen patlamada  ölü ve yaralılar olduğu belirtildi. Olay sonrasında bölgeye çok sayıda ambulans, UMKE ve ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Bölgeye gelen ekipleri , ilk müdahalesini bölgede yaptıkları yaralıları ambulanslarla hastaneye sevk etmeye başladı. 

DİYARBAKIR VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA GELDİ

Diyarbakır'daki hain saldırıya ilişkin Diyarbakır Valiliği'nden resmi açıklama geldi.Valilik açıklamasında, hain terör saldırıdısında ilk belirlemelere göre 4 kişinin şehit olduğu, 13 kişinin yaralandığı belirtildi.

Detaylar geliyor...