20 Şubat Çanakkale'de 5.3 Şiddetinde Deprem! İstanbul , Bursa, Tekirdağ , Balıkesir ve İzmir'de de Hissedildi!

Son Dakika! Milyonların yüreği ağzına geldi. Deprem, İstanbul, Çanakkale ve Bursa'da hissedildi. Depremin şiddeti, hangi illerde hissedildiği, can ve mal kaybının olup olmadığı henüz bilinmiyor.Çanakkale'de 5.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem İstanbul, Bursa ve diğer çevre illerde de hissedildi. Depremin merkez üssü Çanakkale Ayvacık olarak açıklandı. Depremde can ve mal kaybının olup olmadığı henüz bilinmiyor. Detaylar geliyor. Deprem'in İzmir'de dahi hissedildiği bildiriliyo

20 Şubat Çanakkale'de 5.3 Şiddetinde Deprem! İstanbul , Bursa, Tekirdağ , Balıkesir ve İzmir'de de Hissedildi!

Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü’ne ait olup, Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem-Tsunami İzleme Ve Değerlendirme Merkezi tarafından paylaşılan bilgilere göre saat 21.23'de meydana gelen depremin merkez üssü Çanakkale Ayvacık olurken, depremin şiddeti Kandilli tarafından 5.3 olarak açıklandı. Deprem, Balıkesir, Bursa, İstanbul, Tekirdağ ve İzmir'de de hissedildi. Depremin ardından sosyal medya hesaplarından paylaşımlarda bulunan vatandaşlar uzun zamandır bu denli şiddetli bir sarsıntı yaşamadıklarını belirtirken, depremde can ya da mal kaybı yaşanıp yaşanmadığına dair henüz net bir bilgilendirme yapılmış değil. 

Son Dakika! Milyonların yüreği ağzına geldi. Deprem, İstanbul, Çanakkale ve Bursa'da hissedildi.  Depremin şiddeti, hangi illerde hissedildiği, can ve mal kaybının olup olmadığı henüz bilinmiyor.Çanakkale'de 5.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem İstanbul, Bursa ve diğer çevre illerde de hissedildi. Depremin merkez üssü Çanakkale Ayvacık olarak açıklandı. Depremde can ve mal kaybının olup olmadığı henüz bilinmiyor.Deprem, Tekirdağ ve Balıkesir'de de hissedildi.

ÇANAKKALE DÜN DE SALLANMIŞTI!

Çanakkale Biga'da Deprem meydana geldi. Çanakkale'nin Biga ilçesinde dün 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.Çanakkale Biga'lılar ve komşu ilçeler depremle sallandı. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem-Tsunami İzleme Ve Değerlendirme Merkezi tarafından paylaşılan verilere göre ise depremin büyüklüğü 4.1 olurken, deprem yerin 10.7 km. derinliğinde meydana geldi. Çanakkale'nin Biga ilçesi'nde 19 Şubat saat 22.48'de meydana gelen depremin ardından 22.53'te yine aynı bölgede 1.9 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldiği öğrenildi. 

http://www.kamubulteni.com/turkiye/son-dakika-canakkale-biga-da-deprem-h7138.html
 

DETAYLAR GELİYOR!