Emeklilere Bankalardan İyi Haber: Promosyon Ödemesinde..

Bankaların emekli promosyon yarışı önümüzdeki aylarda yeniden başlayacak. Emekli vatandaşlara ise promosyon ödemeleri, ekonomik dar boğazda bir nebze de olsa nefes aldıracak. Promosyon miktarları hakkında sevindiren yeni gelişme.

Emeklilere Bankalardan İyi Haber: Promosyon Ödemesinde..

Emeklilerin 2020 banka promosyonlarında artış.

2017 yılında bankalar , maaşlarını taşıyan emeklilere , bankada 3 yıl kalma taahhtü ile promosyon ödemesi yapacağını duyurdu. Tüm emeklileri kapsayan söz konusu kampanya sonrası milyonlarca emekli, bankalara akın etti ve maaş aldığı banyaı değiştirerek promosyon ödemelerinden faydalandı.

HER BANKA FARKLI PROMOSYON ÖDEMESİ YAPIYOR

10 farklı kam uve özel banka, emekli vatandaşların bankalarından maaşlarını alması için başlattıkları kampanyada , maaşını bankaya taşıyanlara maaşlarına göre promosyon ödemesi yapmaya başladı. 

Bankaların emeklilere 2017 yılında verdiği promosyon miktarları şu şekilde;

  • TEB : 450 TL
  • Akbank : 450 TL
  • Denizbank: 450 TL
  • Fibabanka: 500 TL
  • Garanti BBVA: 450 TL
  • ING Bank: 450 TL
  • İş Bankası: 450 TL
  • QNB Finansbank: 700 TL
  • Şekerbank: 450 TL
  • Yapı Kredi: 450 TL

10 kamu ve özel banka, sadece maaşını bankasına taşıyan emeklilere bu promosyon ödemelerini yapıyor. Bu ödemelerin yanı sıra bankalar, otomatik fatura ödeme talimatı veren, bir emekli arkadaşının maaşını bankaya taşımasına aracılık eden emeklilere ek ödemeler yapıyor ve promosyon ödemesi bu şekilde bazı bankalarda 1000 TL 'ye kadar çıkabiliyor. 

İLK TAAHHÜTLER 2020 YILINDA BİTİYOR

2017 yılında emekli promosyon ödemeleri vatandaşlara verilmeye başlandı. Bu promosyon ödemeleri ile emekliler , maaşlarını 3 yıl bankalardan almayı taahhüt etmişti. Bu taahhütler 2020 yılında sona erecek ve emeklilere bir defa daha promosyon alma şansı doğacak.

Taahhüdü bitmeden banka değişikliği yapmak isteyen emekliler, istedikleri anda kalan ayların aylara denk gelen parayı öderlerse , farklı bankaya maaşlarını taşıyabilirler. Örnek olarak vermek gerekirse, 400 TL promosyon ödemesinde, taahhüt bitmesine 1 yıl kalmışsa 12x11 (aylık tekabül eden tutar)= 132 TL ödeyerek taşıyabilirsiniz.

PROMOSYON MİKTARLARI GÜNCELLENECEK

2020 yılı için emeklilere bir kez daha promosyon yolu görünürken , bankaların promosyon miktarlarında güncelleme yapması ve önümüzdeki yıl promosyon miktarlarını arttıracağı bildiriliyor. 

EMEKLİ PROMOSYON ÖDEMELERİNDEN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN