TCKN 0,2,4,6,8 ile bitenler dikkat! Devlet yardımı yapılacak

Büyük miktarda nakit ihtiyacı olanlara müjde. Kimlik numaranızın son rakamına göre belirlenmiş olan yeni bir kredi kampanyasının başlatıldığı bildirildi. Bu kampanya kapsamında ödemeler nakit hesabınıza veya IBAN numaranıza yapılacaktır.

TCKN 0,2,4,6,8 ile bitenler dikkat! Devlet yardımı yapılacak

IBAN numaralarını kullanarak kredi başvurusu yapmak isteyenlere yönelik Denizbank ve Akbank'tan duyuru var. Denizbank ve Akbank tüm bankacılık müşterilerine yeni kredi seçenekleri sunuyor. Banka müşterileri için 10.000 TL'den 50.000 TL'ye kadar kredi işlemleri hızlı ve hızlı bir şekilde gerçekleştirilir.

Denizbank'a başvurmak isteyenler 3280 numarasına "Kredim TC kimlik" mesajını göndererek kredi başvurusunda bulunabilirler. Başvurular Denizbank'ın mobil uygulaması ve internet sitesi uygulamasından da kabul ediliyor. Bu sayede Denizbank müşterileri tercihli ve imtiyazlı kredilere kavuşuyor.

TCKN 0,2,4,6,8 ile bitenler dikkat! Devlet yardımı yapılacak

Akbank'a başvurmak isteyenler, Akbank'ın mobil uygulamasından kredi başvurusunda bulunabilmektedir. Akbank, krediyi 3 ay gecikmeyle anında kredi başvurusunda bulunan kişinin hesabına anında aktaracak.

QNB Finansbank'a başvurmak isteyen herkes TC kimlik numarasını 5030'a göndererek kredi başvurusunda bulunabilir. Bankanız başvurunuzu onayladıktan sonra şube ve internet bankacılığı aracılığıyla krediyi alabilirsiniz.