Rafineri devi Tüpraş'tan hissedarlarına güzel haber!

Rafineri devi Tüpraş'tan önemli karar! 2023 yılının 2. temettü ödemesi yapılacak. Şirket pay başına brüt 7,53 TL, net 6,77 TL peşin kâr payı ödeyecek.

Rafineri devi Tüpraş'tan hissedarlarına güzel haber!

Türkiye Petrol Rafinerileri A.Ş. (TÜPRAŞ) hissedarlarına müjde

TÜPRAŞ, Türkiye'nin önde gelen petrol rafinerilerinden biri olarak hissedarlarına güzel bir haber sunuyor. Şirket, yapılan Olağanüstü Genel Kurul Kâr Dağıtım Önerisi ile temettü dağıtma kararı aldığını duyurdu.

Yüksek temettü ödemesi hissedarları sevindirecek

TÜPRAŞ'ın Olağanüstü Genel Kurul Kâr Dağıtım Önerisi hakkındaki açıklamaları hissedarlarını sevindirdi. Karar doğrultusunda, 2023 yılında ikinci defa temettü ödemesi gerçekleşecek. Her bir hisse için brüt 7,53 TL ve net 6,77 TL peşin kâr payı ödenecek.

Temettü dağıtım tarihi yaklaşıyor!

Hissedarlar için merakla beklenen temettü dağıtım tarihi belirlendi. TÜPRAŞ, 29 Eylül itibariyle temettü dağıtımına başlayacak. Bu tarih, hissedarların sabırsızlıkla beklediği bir gün olarak ön plana çıkıyor.

Hissedarlar kazanıyor, TÜPRAŞ güçleniyor!

TÜPRAŞ'ın aldığı temettü dağıtma kararı hem hissedarlarını hem de şirketi olumlu yönde etkileyecek. Hissedarlar, yüksek temettü ödemesiyle maddi olarak kazanç elde ederken, TÜPRAŞ da hissedarlarına verdiği değeri bir kez daha gösteriyor.