Milyonlarca kişiye son dakika! 3 Mayıs tarihinde resmen başlıyor

Milyonlarca kişiyi ilgilendiren haber sonunda geldi. 3 Mayıs tarihinde başlıyor!

Milyonlarca kişiye son dakika! 3 Mayıs tarihinde resmen başlıyor

Her yıl gerçekleştirilen KPSS Lisans sınavıyla ilgili yeni açıklamalar gelmeye başladı. Bu kapsamda KPSS Lisans sınavı başvurularının başladığı belirtildi. İşte, başvuru detayları... 

2024 yılında gerçekleştirilecek olan Kamu Personeli Seçme Sınavı Lisans düzeyi için başvurular başlayacak. 1 milyondan fazla kişinin gireceği bu sınav hem lisans düzeyinde yapılacak olup hem de ÖABT için yapılacaktır. 3 Mayıs 2024 tarihinde başlayacak olan bu başvurular ne zaman ve nasıl yapılacak?

KPSS Başvuruları Başlıyor! 

Lisans mezunu olan kişilerin başvuru yaparak gireceği Kamu Personeli Seçme Sınavı Genel Kültür Genel Yetenek, Eğitim Bilimleri ve ÖABT alanında yapılacak olup başvuruları 3 Mayıs ile 15 Mayıs tarihleri arasında yapılacaktır. 

KPSS

2024 yılı KPSS Genel Kültür Genel Yetenek Sınav Tarihi 14 Temmuz, 

Alan Bilgisi 1. Oturum 20 Temmuz, 2. Oturum 21 Temmuz, 

KPSS ÖABT 4 Ağustos tarihinde yapılacaktır. 

Her yıl gündeme bomba gibi düşen sınav ücretleriyle ilgili bu yıl için henüz açıklama yapılmadı. Fakat geçen yıl Alan sınavında her oturum için 100 TL, ÖABT için 150 TL ödeniyordu. Bu yıl da 200 TL ile 250 TL arasında olması bekleniyor. 

KPSS sınavıyla ilgili yeni açıklamalar geldiği takdirde sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Siz de bizi takipte kalarak bilgi sahibi olabilirsiniz.