300 Bin TL nakit kredinin sahibi olmak 2 dakikanızı alacak! Halkbank’tan havalara uçuran müjde

Halk Bankası 300.000 TL kredi kampanyasını açıkladı. Anında faiz olmadan kredi veren Halk Bankası hangi koşullarda kredi olanağı sağlıyor? Başvuru için neler gerekli? İşte detaylar…

300 Bin TL nakit kredinin sahibi olmak 2 dakikanızı alacak! Halkbank’tan havalara uçuran müjde

Genç girişimcileri desteklemek ve ekonomiye katkıda bulunmalarını teşvik etmek amacıyla devlet Halkbank aracılığıyla faizsiz kredi programını hayata geçirdi. Bu programın 18-35 yaş arası gençlere özel olarak sunulmakta olup genç girişimcilerin iş kurmalarını kolaylaştırmayı hedeflediği belirtiliyor.

KOBİ Kredisi Başvuru Koşulları

KOBİ kredisi programından yararlanmak isteyen gençlerin 35 yaşını doldurmamış olmaları KOSGEB uygulamalı girişimcilik eğitimini başarıyla tamamlamış olmaları ve son 5 yıl içerisinde Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan herhangi bir kredi almamış olmaları gerekiyor. Kredinin özellikleri genç girişimcilerin ihtiyaçlarına uygun olarak düzenlendi. Detaylar şu şekildedir:

300 Bin TL nakit kredinin sahibi olmak 2 dakikanızı alacak! Halkbank’tan havalara uçuran müjde

• En fazla 300.000 TL finansman sağlanıyor.

• Maksimum 3 yıl vade imkanı sunuluyor.

• Faizsizdir. Yani kredi için herhangi bir faiz ödenmemektedir.

• Girişimciler için esnek geri ödeme seçenekleri sunulmuş olup bu şekilde yükleri hafifletilmek amaçlanıyor.

Sunulan bu özel kredi genç girişimcilerin ihtiyaçlarına yönelik olarak tasarlanmış. Maksimum 300.000 TL'ye kadar finansman sağlanmakta olup geri ödeme süresi maksimum 3 yıl olarak belirlenmiş durumda. Kredi faizsiz ve girişimcilere esnek geri ödeme seçenekleri sunuyor.

Başvuru süreci için öncelikle KOSGEB tarafından onaylanmış bir projenizin olması gerekiyor. Projelerin onaylanmasının ardından Halkbank şubelerine başvuruda bulunabilirsiniz. Başvuru sürecinde gerekli evraklar ve detaylı bilgi için Halkbank'ın resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.