İş Bankası SMS ile Kredi Veriyor-İşte Telefondan Kredi Başvuru Şekli

Türkiye İş Bankası SMS ile vatandaşlara ihtiyaç kredisi veriyor. 50 bin TL 'ye kadar verilen kredi için mesaj atmanız yeterli. İşte İş Bankası SMS ile kredi başvurusu.

İş Bankası SMS ile Kredi Veriyor-İşte Telefondan Kredi Başvuru Şekli

Telefon mesaji ile kredi veren bankalar.

Son dönemlerde  teknoloji ciddi şekilde gelişme gösterdi. Artık hemen hemen her şey internet üzerinden ve telefonlardan yapılmaktadır. Çok değil, bundna 10 yıl önce kredi almak oldukça zordu. Ancak teknolojinin gelişmesi ile birlikte artık kredi çekme olanakları da gittikçe iyileşti. 

Daha önce banka şubelerinden birçok evrak ve kefil ile alınan başvurular artık cep telefonundan kısa mesaj ile ve internet üzerinden yapılmaktadır. Artık bankalar , kısa mesaj ile kredi çekip çekemeyeceğinizi size bildirmektedir. Bunun için bankalar, kendi mesaj servislerine yapılan başvuruları kısa süre içinde değerlendiriyor ve vatandaşların ne kadar kredi çekebileceğini, kredi çekip çekemeyeceğini bildiriyor.

İŞ BANKASI SMS İLE KREDİ BAŞVURUSU

Türkiye İş Bankası, SMS ile vatandaşlara kredi veriyor. İş Bankası ihtiyaç kredisi başvurusu artık SMS ile yapılıyor. İş Bankası sms ile kredi başvurusu yapmak için kredi miktarını ve TC kimlik numaranızı yazarak 4402 'ye gönderiyorsunuz.

SMS* ile ihtiyaç kredisi başvuru şekli şu şekilde;

NAKİT, TC KİMLİK NO, KREDİ TUTARI, AYLIK GELİR aralarında boşluk bırakılarak yazılıp 4402’ye gönderilerek,

TELEFONLA KREDİ BAŞVURUSU

İş Bankasını arayarak da kredi başvurusu yapabilirsiniz.

0 850 724 0 724 Telefon Şubesi aranarak hızlı ve kolayca yapılabilir.

Üstelik başvurunuzu hangi kanaldan yaparsanız yapın, cevabı hemen cep telefonunuza gelir.

Ayrıca, 40.000 TL’ye kadar olan ihtiyaçlarınız için İşCep'ten veya İnternet Şubesi’nden yapacağınız başvurunuzun onaylanması halinde, talep ettiğiniz kredi tutarı o an hesabınıza aktarılacaktır.

Kamubulteni.com  | Ankara