İş Bankası Anında Kredi Kampanyası Sürüyor ! 40 Bin Liraya Kadar 60 Ay Vadeli Kredi Kampanyası

Türkiye İş Bankası'nın anında kredi kampanyası devam ediyor. İnternet şubesinden yapılabilen anında kredi ve anında ek hesap başvurularında maksimum kredi tutarı 40 bin lira ile sınırlandırılırken, kredi başvuruları için şubeye gidilmesine gerek olmadığı, ilgili kredilerin 60 ay vade ile kullandırılabileceği belirtildi. Kredi başvuruları internetten yapılıyor.

İş Bankası Anında Kredi Kampanyası Sürüyor ! 40 Bin Liraya Kadar 60 Ay Vadeli Kredi Kampanyası

İş Bankası Anında Kredi Kampanyası Sürüyor ! 40 Bin Liraya Kadar 60 Ay Vadeli Kredi Kampanyası

Türkiye İş Bankası'nın anında kredi kampanyası devam ediyor. İnternet şubesinden yapılabilen anında kredi ve anında ek hesap başvurularında maksimum kredi tutarı 40 bin lira ile sınırlandırılırken, kredi başvuruları için şubeye gidilmesine gerek olmadığı, ilgili kredilerin 60 ay vade ile kullandırılabileceği belirtildi.

Türkiye İş Bankası resmi sayfasından yapılan bilgilendirmede Türkiye İş Bankası müşterilerine özel anında kredi başvurularıyla ilgili, "İşCep, İnternet Şubesi veya Bankamatik’ten 40.000 TL tutar ve 60 ay vadeye kadar yapacağınız kredi başvurusunun onaylanması durumunda onaylanan tutar Bankamızdaki vadesiz TL hesabınıza aktarılacaktır.İşCep uygulamasını telefonunuzun tarayıcısına www.isbank.com.tr/indir yazarak hemen yükleyebilirsiniz." denildi.

Anında Kredi Özellikleri:

•  Maksimum kredi tutarı 40.000 TL ile sınırlıdır.
•  Şubeye gitmenize gerek kalmaz.
•  7 gün 24 saat hızlı ve kolayca başvuruda bulunabilirsiniz.
•  Başvurunuzun onaylanması durumunda kredi tutarı o an hesabınıza aktarılır.

Kredi faiz oranları Can Yakmaya Devam Ediyor

Bankarın kredi faizleri konusunda yaptığı kampanyalara rağmen, son zamanlardaki ekonomik gelişmeler nedeniyle artan faizler vatandaşın ve bir çok sektörün belini bükmüş durumda. Vatandaşlar kredi kullanımlarına yüksek faizlerden dolayı yaklaşmak istemiyor.