Flaş: Dolar ve Altın Sert Yükseldi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 'nin ittifak açıklaması sonrası dolar kuru yine yükselişe geçti. Son günlerde düşüşte olan dolar ve altın fiyatlarında son durum haberimizde.

Flaş: Dolar ve Altın Sert Yükseldi

Son dakika haberi: MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yaptığı son dakika açıklamasında ittifakı bitirdi. İttifakın bitirilmesi sonrası dolar yükselişe geçti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugün düzenlenen partisinin grup toplantısında yerel seçimlerde herhangi bir parti ile ittifakı olmayacağını söyledi ve AK Parti ile ittifakın bittiğini söyledi.

İttifak ile ilgili Bahçeli şu ifadeleri kullandı:

"Oyun bozanlık yapmıyoruz, tekere çomak sokmuyoruz, pişmiş aşa su katmıyoruz. Kendi göbek bağımızı kendimiz kesmeye hazırız. İttifak, bir parçanın yok sayılması, tez ve önermelerinin görmezden gelinmesiyle ayakta kalmayacaktır. Diğer tarafın üstten bakması, parmak sallamasıyla yaşamayacaktır. Pozisyon hatırlatması, çatladı çatlıyor ihbarlarıyla, şartların kollanmasıyla varlığını idame ettiremeyeektir. Dürüstlük olmadan eşitler arası ilişki sürmeyecektir. Bazıları sevinç taklaları atabilirler. Tartışmalara son vermenin vakti yoktur. Bu kronik süreci uzatmanın alemi yoktur. Herhangi bir ittifak beklentimiz, arayışımız, niyetimiz artık kalmamıştır."

DOLAR SERT YÜKSELDİ

Güne 5.72 seviyesinden başlangıç yapan dolar, Bahçeli'nin konuşmasının ardından 5.85'e yükseldi.

Euro ise 6,71 TL seviyesinden işlem görüyor.

ALTIN FİYATLARI

Bahçeli'nin açıklaması sonrası altın fiyatları da artışa geçti. Çeyrek altın, yarım altın, gram altın ve cumhuriyet altını fiyatları şu şekilde;

Kamubulteni.com  |  Ankara