Emekli Maaşınız Kadar Ödeme Alacaksınız! EYT’li Bankaların Ayarını Bozdu

Denizbank Emekli müşterisine sahip çıkmak ve yeni emekli müşterisi kazanmak adını yeni kampanyalar düzenliyor

Emekli Maaşınız Kadar Ödeme Alacaksınız! EYT’li Bankaların Ayarını Bozdu

EYT’lilerin de Nisan ayında maaş almaya başlamaları bankalar arasında rekabet ortamının artmasına mahal vermişken, yeni müşteriyi çekmek adına bankalar emekli promosyonu kampanyalarını duyurmaya devam ediyor. 3 yıl kalma sözüne her banka farklı tutarlarda emekli promosyonu açıklıyor.

En düşük emekli maaşının 7.500 TL olması, banka promosyonlarında da güncellemeye geçilmesine sebep olmuşken ilk atak Denizbank’tan geldi. En çok emekli promosyonu ödeyen bankalar arasında ilk sırada yer alan Deniz Bank yarışı kazandı. Milyonlarca yeni müşteri kazanan Denizbank emekli promosyonu emekliler tarafından merakla araştırılıyor.

Denizbank emekli promosyonu Nisan ayı güncellemesi yapıldı. Yapılan güncelleme sonrasında 3 yıl maaşını Denizbank’tan alma sözü veren emekli, 10,000 TL’ye varan emekli promosyonundan faydalanabilecek.

Bankalar yeni müşteri kazanmak adına gün gün yeni kampanyalarını açıklıyor. Bu durumda karlı olan taraf tabii ki de müşteri oluyor. Emekli promosyonları da son senelerde hız kesmeden devam ediyor. Emekli promosyonu konusunda Denizbank bir adım önde ilerlerken, son duyurusunda 10,000 TL emekli promosyonu ödemesi emekliyi Denizbank’a yönlendiriyor.

Promosyona ek kampanyalar da mevcut

Denizbank emekli promosyonu ödemesine ek bir de kampanyalar sunuyor. Emekli maaşınızı 3 yıl Denizbank’tan alma sözünüze karşılık kredi kampanyasından da faydalanabiliyorsunuz. Denizbank’a geçerek yüzde sıfır faiz ile 20,000 TL’ye kadar nakit avans çekebiliyorsunuz.

Denizbank emekli promosyon ödemeleri

Denizbank emekli promosyon ödeme miktarları merak ediliyor. 0-3,499 TL arasında emekli maaşı alana 3,000 TL promosyon ödeniyor. 3,500 -7,500 TL arasında maaş alan müşterisine 3,500 TL promosyon ödemesi yapan banka EYT’lilere özel bir 3,500 TL daha ödeme yapıyor.

7,500-9,999 TL emekli maaşına ek 4,500 TL artı Eyt’liye 4,500 TL promosyon ödemesi mevcut iken, 10,000 TL üzeri maaş alan emekli müşterisine 5,000 TL artı EYT’liye bir o kadar daha ödeme yapılıyor.

30,000 TL’ye varan ödeme tek seferde

Denizbank EYT’liye özel olarak başlattığı emekli promosyonu kampanyasına ek olarak, 20,000 TL nakit ödemeyi de sıfır faiz ile sunarken, böylece sadece Denizbanklı olma sözünüze 30,000 TL’ye varan ödeme alabiliyorsunuz.

Promosyon ödemeleri ne zaman yapılıyor

Denizbank’a maaşınızı taşıdınız. Emekli promosyonundan faydalandınız ancak ödemenizi ne zaman alacağınızı bilmiyor musunuz? Denizbank konu ile alakalı resmi olarak açıklama yaptı. Denizbank tarafından yapılan açıklama ile ilk emekli maaşınızın yatmasından 2 gün sonra promosyon ödemenizi alabileceksiniz