DSİ'den Lise Mezunu Sınavsız Personel Alımı! Başvuruları Kaçırmayın…

DSİ alımları iş arayan pek çok kişinin gündemini oluşturuyor. Devlet Su İşleri, yayınlanan güncel iş ilanlarını kamuoyu ile paylaşıyor. Bu seferde KPSS’siz lise mezunu personel alımı yapılacak. Başvuru yapmak isteyen kişiler İŞKUR üzerinden başvurularını gerçekleştirebilirler. Peki “DSİ lise mezunu personel ilanına ne zaman başvuru yapılacak?”

DSİ'den Lise Mezunu Sınavsız Personel Alımı! Başvuruları Kaçırmayın…

Devlet Su İşleri personel alımı ilanı yayımlandı. Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğüne bağlı olan sulama birliği personel alımı yapacağını açıkladı. Başvuru yapacak adaylardan bazı nitelikler aranıyor. Bu şartları yerine getirenler başvuru yapabilirler. İşte KPSS’siz DSİ lise mezunu personel alıma dair merak edilenler…

DSİ Alım Yapılacak Kontenjan

Devlet Su İşlerine bağlı olan Antalya'da hizmet vermekte olan Köprüçay Sulama Birliği bünyesine 1 kişilik boş kadro ile " Elektrik Tesisatı Ve Pano Montörü Teknisyeni " alımı gerçekleştirilecek.

DSİ Personel Alım Başvuru Şartları Nelerdir?

Adayların başvuru yapabilmeleri için bazı nitelikleri sağlıyor olmaları gereklidir. Bu kapsamda istenen şartlar şu şekildedir;

  • Başvuracak adayların, başvuru tarihi itibariyle 18 yaşından büyük olmaları ve 30 yaşından büyük olmamaları gerekmektedir.
  • Erkek adaylar için askerlikle ilişkisinin olmaması şartı aranmaktadır.
  • Ortaöğretim seviyesinde Elektrik Tesisatları ve Pano Montörlüğü mezunu olunmalıdır.

KPSS Şartı Aranmıyor

KPSS (Kamu Personeli Seçme Sınavı) puanı aranmayacaktır. KPSS şartı olmaksızın başvuru yapma olanağı sunulmaktadır.

DSİ Başvuruları Ne Zaman Yapılacak?

DSİ Personel alımında başvurular ilanın yayımlanması ile beraber başladı. Başvurular 11 - 16 Ekim 2023 tarihleri arasında yani en geç 5 gün içinde gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Başvurular yalnızca İŞKUR üzerinden yapılacaktır.