Borcu Olan ve Acil Paraya İhtiyacı Olanlara Düşük Faizli Kredi Müjdesi

Diğer bankalara borcu olan ve acil paraya ihtiyacı olan vatandaşlara TEB 'den iyi haber geldi. TEB, kredi borçlarını bankaya transfer edenlere ve ihtiyaç kredisi çekmek isteyen vatandaşlara 1.18 faizle kredi veriyor.

Borcu Olan ve Acil Paraya İhtiyacı Olanlara Düşük Faizli Kredi Müjdesi

Acil nakit praya ihtiyacı olan vatandaşlar için TEB 'den kampanya.

Son dönemlerde yaşanan ekonomik sıkıntılar nedeniyle geçinmede güçlük yaşayan vatandaşlar , bankaların kredi faiz indirimlerini , ihtiyaç kredisi faiz oranlarını , çekilecek paraya göre yapılacak geri ödeme miktarlarını araştırmaya başladı. İşte en uygun ihtiyaç kredisi veren banka , faiz oranları ve çekilecek kredi tutarına göre yapılacak geri ödeme.

TEB 'den konu ile ilgili yapılan açıklama , "TEB’den kaçırılmayacak fırsat , %1,18'den başlayan faiz oranlarıyla ihtiyaç krediniz TEB'de!" başlığı ile yayımlandı. 

Yayımlanan kredi kampanyasında vatandaşlara , diğer bankalara olan tüm kredi borçlarını TEB 'e transfer etmesi ve 60 ay vadeye kadar 1.18 'le faiz oranı sunulmaktadır. İşte TEB açıklaması:

"Tüm kredi borçlarınızı TEB’e transfer edin, 60 aya varan vade ve %1,18’den başlayan faiz oranlarıyla kredinizi hemen alın. "

Örnek ödeme tablosu:

Kredi Türü

Kredi Tutarı

Kredi Vadesi (Ay)

Aylık Akdi Faiz Oranı

Aylık Taksit Tutarı

Hoşgeldin Faizli Kredi 10.000 TL 60 1,18% 248,48 TL

10 bin TL için bankaya 60 ayın sonunda toplamda 14 bin 880 TL ödeme yapılmış olacak. 

"İşbu tablo eşit taksitli kredi tutarları için (Findeks notuna ve vadeye göre değişen faiz oranlarıyla) örnek olarak oluşturulmuştur. Diğer vade ve tutarlarda faiz oranı değişiklik gösterebilir.Sigorta bedeli Yıllık Kredi Koruma Hayat Sigortası primi olup poliçe kredi vadesi boyunca geçerlidir; poliçe primi müşterinin yaşı, kredi taksit tutarı, faiz oranı, kredi vadesine göre değişiklik gösterebilir. Efektif  Aylık ve Efektif Yıllık Faiz Oranı / Yıllık Maliyet Oranına yasal vergiler dahil edilmiştir.Sigorta masrafı yıllık maliyet oranı hesabına dahil edilmemiştir. TEB, kredi başvurularını serbestçe değerlendirme ve uygun görmediği başvuruları onaylamama hakkına sahiptir. TEB kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.  Güncel faiz oranları için www.teb.com.tr. adresini ziyaret edebilir veya size en yakın TEB şubelerine başvurabilirsiniz."

BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

TEB ihtiyaç kredisi başvurusu yapacakların aşağıdaki belgelerle müracaatını yapması gerekmektedir:

  • Nüfus cüzdanı veya ehliyet fotokopisi
  • Gelir Belgesi / Maaş Bordrosu
  • Serbest meslek sahipleri ve işletme sahipleri için son 3 yıllık bilanço, Vergi Levhası ve Ticaret Sicil Gazetesi

TOKİ 'den 63 bin TL taksitle ev. Kampanya için TIKLAYIN

Sıfır faizle araç kampanyası için TIKLAYIN