Bitcoin İşlem Hacmi, Son 3 Ayın En Yüksek Seviyesine Geldi

Blackchain analiz firması olan Santiment, yaptığı açıklamada Bitcoin başta olmak üzere kripto para piyasasında işlem hacimleri yükseliş göstermeye başladı. Kripto para piyasasında işlem hacmi özelliklede Bitcoin hacmi yükseliş gösterdi. Dün bir sert düşüş yaşamış olan BTC 14 Haziran gününden bu yana günlük işlemde zirve yapmış oldu. Bitcoin hacmi Ocak ayında dip yapmış ve şuana kadar kademeli bir şekilde yükseliş yakaladı.

Bitcoin İşlem Hacmi, Son 3 Ayın En Yüksek Seviyesine Geldi

Santiment tarafından bugün Twitter hesabı üzerinden yapmış olduğu istatistiğe göre Bitcoin işlem hacminin 14 Haziran tarihinden bu güne kadar en yüksek seviyesini gördü. Dünkü fiyat artışına göre Bitcoin 20.000 dolara kadar çıkmış fakat çok sert satışların olması nedeniyle 18.000 dolara kadar gerileme yaşadı. Bu duruma göre büyük kripto para birimlerinde işlem hacmi 3 ayın en yüksek seviyesine gelmiş oldu.

Kripto paralarda 24 saatlik ortalama olan işlem hacmi 90 milyar dolar kadar oldu. Bitcoin’de piyasa değeri 360 milyar dolar altında devam etmesine rağmen son 24 saatte ortalama % 10 hacim artışı yaparak 55 milyar dolarlık bir işlem hacmine sahip oldu.