2.000 TL Hediye İçin Sadece Söz Vererek Kampanyaya Katılabilirsiniz Başvurular Başladı! Fırsatı Kaçırmayın!

Halkbank Kampanyası: Alışveriş Yap, 2.000 TL Hediye! Anahtar kelimeyi yazıp SMS göndererek kampanyaya katılın. Paraf ve Parafly kart sahipleri için özel fırsat. Başvurunuzu hemen yapın, kazanın!

2.000 TL Hediye İçin Sadece Söz Vererek Kampanyaya Katılabilirsiniz Başvurular Başladı! Fırsatı Kaçırmayın!

Halkbank tarafından başlatılan kampanya kapsamında katılanlara 2 bin lira hediye edileceği bildirildi. Bu büyük fırsattan yararlanmak için yapmanız gerekenler oldukça basit. Kampanyaya katılmak için alışveriş yapmadan önce anahtar kelimeyi yazıp boşluk bırakarak, kredi kartınızın son altı hanesi ile birlikte 3404'e SMS göndermeniz yeterli. (KKTC için 3444'e göndermeniz gerekmektedir.)

2.000 TL Hediye Edilecek

Kampanya kapsamında kazanılabilecek ParafPara tutarı aşağıdaki gibidir:

  • 5.000 TL için 400 TL ParafPara
  • 10.000 TL için 1.000 TL ParafPara
  • 15.000 TL için 1.500 TL ParafPara
  • 20.000 TL için 2.000 TL ParafPara

para-3.webp

Kampanyaya katılmak isteyen müşteriler, kendilerine verilen sözlerden birini seçerek kampanyaya dahil olabilirler. Seçtikleri söz tutarına karşılık, 12 ekstre dönemi boyunca her ekstre döneminde belirtilen harcama miktarını gerçekleştirmeleri halinde ParafPara tutarı kayıtlı kartlarına peşin ve tek seferde yüklenecektir.

Kampanyaya Katılım Şartları

Kampanyaya katılmak isteyen müşterilerin aşağıdaki şartları sağlaması gerekmektedir:

  1. Kampanyaya sadece bireysel asıl Paraf ve Parafly kredi kartları katılabilir ve söz verebilir.
  2. Halkcardlar, ticari kartlar, sanal kartlar ve ek kartlar kampanyaya katılamaz ve söz veremez.
  3. Söz verilecek kredi kartı açık ve kullanılabilir olmalıdır. Söz verilen kartın kapatılması durumunda veya vade tarihinin geçmesi durumunda, o kartla alışveriş yapılamayacağı için verilen söz tutulamaz.
  4. Dönemsel gecikmeye girmemiş kartlar için kampanya başvurusu alınabilir.

Kampanyaya Nasıl Katılabilirsiniz?

Kampanyaya katılmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

  1. Kampanya kayıt SMS'i, bankada kayıtlı cep telefonu numaranızdan gönderilmelidir.
  2. Katılım SMS'i Turkcell, Vodafone veya Türk Telekom operatörleri üzerinden ve yurt içinden ücretsiz olarak gönderilmelidir.
  3. SMS'te belirtilen kısa mesajın Halkbank sistemine ulaşması ve kart sahibine kayıt olduğu bilgisinin verilmesiyle kampanyaya katılım sağlanır.
  4. Müşteriler kampanyaya sadece asıl kredi kartıyla kayıt olabilir. Birden fazla asıl kartınız varsa söz verebilirsiniz, ancak aynı asıl kartla birden fazla harcama sözü veremezsiniz.
  5. Kampanyaya kayıtlı asıl kartınızla veya kayıtlı asıl karta bağlı ek kartlarınızla alışveriş yapmanız gerekmektedir. Söz verilen karta bağlı ek kartlar, sanal kartlar ve NFC ile yapılan işlemler harcama sözü tutarına dahil olacaktır.

Harcama Sözüne Dahil Olmayan İşlemler

Taksitli işlemler, yapıldığı dönemin harcama sözü tutarına dahil edilir. Ancak sonraki dönemlere yansıyan taksit tutarları harcama sözüne dahil edilmez.

Halkbank'ın başlattığı bu kampanya ile alışveriş yapmanın keyfini çıkarırken aynı zamanda 2.000 TL'ye kadar hediye kazanma şansını yakalayabilirsiniz. Hemen başvurunuzu yapın ve bu fırsatı kaçırmayın!