Süleyman Soylu Talimatı Verdi: Emniyet'te Flaş Değişiklik

Emniyet Genel Müdürlüğü 'nde flaş bir yapılanma yapıldı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 'nun verdiği talimat sonrası EGM 'de daire başkanlığı sayısı düşürüldü.

Süleyman Soylu Talimatı Verdi: Emniyet'te Flaş Değişiklik

Emniyet 'te flaş değişim.

Emniyet Genel Müdürlüğü merkez teşkilatında önemli değişikliklere imza atıldı. Yapılan açıklamada, EGM bünyesinde 35 olan daire başkanlığı sayısının 28 'e düşürüldüğüne yer verildi.

İçişleri Bakanlığı tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamada EGM merkez teşkilatı bünyesindeki daire başkanlıkları, kamu kaynaklarının etkili, ekonomik ve verimli şekilde kullanılması, yönetimde etkinlik ve koordinasyonun artırılması amacıyla yeniden yapılandırıldı ve önemli düzenlemeler yapıldı. Söz konusu düzenleme İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 'nun talimatı ile yapıldı.

ÖZEL GÜVENLİK DEVREDİLDİ

Yapılan düzenlemede Özel Güvelik Daire Başkanlığı tarafından yürütülen görevler, Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığına devredildi.

BİRLEŞTİRİLEN DAİRELER

Belge Yönetimi Daire Başkanlığı ile Koordinasyon Daire Başkanlığı  birleştirildi. Yeni daire başkanlığının adı "Belge Yönetimi ve Koordinasyon Daire Başkanlığı" olarak açıklandı.

Bilgi Teknolojileri Daire Başkanlığı ile Haberleşme Daire Başkanlığı  birleştirildi ve yeni daire başkanlığının ad "Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Daire Başkanlığı" oldu.

Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti ile Mücadele Daire Başkanlığı ile Hudut Kapıları Daire Başkanlığı birleştirildi. Yeni Daire Başkanlığı 'nın adı  "Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Daire Başkanlığı" oldu. 

İkmal ve Bakım Daire Başkanlığı ile İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı birleştirildi. Yeni daire başkanlığını adı "Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı" olarak belirlendi.

Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ile Sağlık İşleri Daire Başkanlıkları birleştirildi. Yeni daire başkanlığının adı "Sosyal Hizmetler ve Sağlık Daire Başkanlığı" oldu.

Araştırma Daire Başkanlığı ile İnceleme Daire Başkanlığı birleştirildi ve yeni birimin adı "Araştırma ve İnceleme Daire Başkanlığı" oldu.

35 DAİRE BAŞKANLIĞI 'NDA 13 YAPILANDIRMA

Yukarıdaki düzenlemelerle birlikte , toplamda 35 olan daire başkanlığı sayısı 28 'e düşürüldü. 13 daire başkanlığında yeniden yapılandırma yapıldı.

10 bin POMEM polis alımı açıklaması için TIKLAYIN

EGM HABERLERİNDEN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN ;

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA