Bekçilik Sınavı Fen Bilgisi ve Matematik Soru-Cevapları ile Aday Yorumları

Polis Akademisi Başkanlığı 8 bin bekçi alımı yazılı sınavı Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapıldı. Yazılı sınav sonrası adaylar Matematik ve Fen Bilgisi testi soru ve cevapları ile aday yorumlarını araştırmaya başladı.

Bekçilik Sınavı Fen Bilgisi ve Matematik Soru-Cevapları ile Aday Yorumları

Bekçi alımı Matematik ve Fen Bilgisi testi soru ve cevapları.

Polis Akademisi 8 bin bekçi alımı yazılı sınavı saat 11.00 'da sona erdi. 100 soru için adaylara 120 dakika süre verildi. Sınavın sona ermesi sonrası adaylar Fen Bilgisi ile Matematik testinde çıkan soruları ve bu soruların cevapları ile adayların yorumlarını araştırmaya başladı. Biz de kamubulteni.com olarak bu haberimizde, adayların bekçi alımı yazılı sınavı Fen Bilgisi ve Matematik testleri hakkında bilgi alış verişi yapması için bu haberimizi yazdık.

FEN BİLGİSİ 15 SORU

Bekçi alımı yazılı sınavında adaylara Fen Bilgisi testinden 15 soru soruldu. İlkokul düzeyinden sorulan sorular bilgi ve akıl yürütmeye dayalıydı.

MATEMATİK 15 SORU

Matematik testinde de adaylara 15 soru soruldu. 15 soru ilkokul düzeyindendi. Basit işlemler şeklinde sorulan sorular, adayları fazla zorlamadı.

MATEMATİK VE FEN BİLGİSİ SORU VE CEVAPLARI İLE ADAY YORUMLARI

Sınavdan çıkan adaylar soru ve cevapları ile aday yorumlarını araştırmaya başladı. Siz de aşağıdaki yorum kısmından bekçilik sınavı Matematik ve Fen Bilgisi testinde merak ettiğiniz sorulan soruları yazabilir, sınava giren diğer adaylarla bilgi alış verişi yapabilirsiniz.

SORU VE CEVAPLAR İLE SINAV SONUÇ AÇIKLAMA TARİHİ  BELLİ OLDU

Bekçi alımı yazılı sınav soru ve cevap kağıtları 16 Temmuz 2019 Salı günü yayımlanacak. Yazılı sınav sonuçları ise 7 Ağustos 2019 günü açıklanacak.

Bekçi alımı sınavına giren diğer adaylarla bilgi alış verişi için TIKLA

Türkçe Testi Soru ve Cevapları ile Aday Yorumları için TIKLAYIN

Genel Kültür Soru ve Cevapları ile Aday Yorumları için TIKLAYIN

Hayat Bilgisi Soru ve Cevapları-Aday Yorumları için TIKLAYIN

Sosyal Bilgiler Testi Soru ve Cevapları ile Yorumları için TIKLAYIN

SORU CEVAPLAR SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDIĞI ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN. İŞTE LİNKLER

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN