Nişan Pahalıya Mal Oldu: Birçok Kişi Koronaya Yakalandı

Son dakika haberi: Kayseri Pınarbaşı 'nda bir mahallede nişana katılanlar koronaya yakalandı. Mahalle karantina altına alınırken çok sayıda kişide corona virüsü tespit edildi.

Nişan Pahalıya Mal Oldu: Birçok Kişi Koronaya Yakalandı

Nişan sonrası köy karantinaya alındı.

Haziran ayı itibariyle azalışa geçen, ancak son günlerde artışta olan corona vakaları sonrası birçok köy, mahalle ve apartman karantina altına alınıyor. Son haber Kayseri'den geldi. Edinilen bilgilere göre Kayseri 'nin Pınarbaşı İlçesi 'nde Yukarı Borandere Mahallesi’nde oturan Hacı Göl isimli bir vatandaş, geçtiğimiz günlerde yükske ateş ve öksürük şikayetleri ile Kaysrei Şehir Hastanesi 'ne müracaat etti.

Hastanede tedavi altına alınan bu kişi üzerinde yapılan incelemede Göl 'ün coronaya yakalandığı tespit edildi. Koronavirüs testi pozitif çıkan Göl hemen hastanede tedavi altına alındı. 

NİŞAN YAPILMIŞ

Edinilen bilgilere göre coronaya yakalanan Göl’ ün yaşadığı Yukarı Borandere Mahallesi ’nde nişan töreninin yapıldığı ve coronanın buradan bulaşmış olabileceği tespit edildi.  Bunun belirlenmesi üzerine mahalleli corona virüs testinden geçirildi.

ÇOK SAYIDA KİŞİDE CORONA ÇIKTI

Mahallelinin test sonucu çıktı ve birçok kişinin koronavirüse yakalandığı öğrenildi. Bunun üzerine mahalle karantina altına alındı.

Hastanede tedavi altında olan Göl, sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı ve yaşadıklarını anlattı.  Göl açıklamasında, "Lütfen bu hastalığı dikkate alalım. Maske, mesafe ve hijyen konusunu unutmayalım. Birilerinin mutluluğunu paylaşmak için kendi hayatınızı karartmayın. Ben çocuklarımın yüzüne bakamadım, sarılamadım. Çıkıp çıkmayacağım belli değil. Düğün, nişan böyle şeylere arkadaşlarınızı çağırıp kimsenin hayatını, yuvasını yıkmayın. Bizim köyde ’bir nişan yapalım’ dediler. 300 hane köy karantina altında. Perişan bir durumdalar. Köyde bir nişan yaptılar milletin geleceğini yıktılar" ifadelerini kullandı.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA