Dünyanın En Hızlı Boşanma Davası! Evlendikten 3 Dakika Sonra Boşanmak İstedi

Kuveyt'te dünyanın gelmiş geçmiş en hızlı boşanma davalarından birisi açıldı.

Dünyanın En Hızlı Boşanma Davası! Evlendikten 3 Dakika Sonra Boşanmak İstedi

Çift evlendikten 3 dakika sonra gelin damadı terk ederek boşanma davası açma kararı aldı.  Nikah salonunda işlemleri sona eren ve evlenen kadın, salondan çıktıktan kısa süre sonra boşanma davası açtı. Gelinin bu talebi, dünyanın gelmiş geçmiş en hızlı boşanma davalarından birisi olarak kayıtlara geçti. Yeni evlenen çift nikahlarının kıyıldığı mahkeme salonundan çıkarken, gelinin ayağı kaydı ve yere kapaklandı.

Bunun üzerine davat geline kahkahalarla gülüp, çevresindekilere gösterip 'Şu salağa bakın' dedi. Kadın bunun üzerine çılgına döndü. Boşanmak için hemen aynı bina içerisindeki başka bir mahkemeye başvuru yapan kadın, damadın kendisini küçük düşürdüğünü, akrabalarına karşı olmayacak bir tutum içerisine girdiğini, bundan sonraki evlilik sürecinde sürekli bugünü yaşayarak küçük düşebileceğini belirterek boşanmak istediğini belirtti.

Sosyal medyada en çok konuşulan konulardan birisi haline gelen olaya bazı kullanıcılar 'Damat gerizekalıymış, insan eşiyle böyle mi konuşur' şeklinde tepki gösterirken, bazı kullanıcılar 'Damata biraz fazla olmuş, ama kadın da haklı' şeklinde yorum yaptı. Mahkemenin ne karar vereceği ise henüz net değil.

KAMUBULTENİ.COM - DÜNYADAN SON DAKİKA GELİŞMELERİ