72 İlde Ev Fırsatı! 150 Bin TL'si Olanlar İçin Kaçırılmayacak Fırsat!

Ev fiyatlarının artması ve enflasyonun yükselmesi, vatandaşları konut satın alırken zor durumda bırakıyordu. Ancak, kira sıkıntısından ve yüksek faiz oranlarından bunalanlar için müjdeli haber geldi. 72 ilde ucuz konut satışları başladı.

72 İlde Ev Fırsatı! 150 Bin TL'si Olanlar İçin Kaçırılmayacak Fırsat!

Uygun Fiyatlarla Konutlar Sunuluyor

UYAP ilan sayfası aracılığıyla duyurulan bu satışlarda, 150 bin TL'den başlayan fiyatlarla çeşitli özelliklere sahip konutlar satışa sunulacak. İstanbul'dan Amasya'ya kadar birçok ilde bu satışlar gerçekleşecek. Ayrıca, icradan satılığa çıkarılan konutlar da bu liste içerisinde yer alıyor.

Geniş Bir Yelpazede Konut Seçenekleri

Özellikle 150 bin TL gibi uygun fiyatlarla sunulan konutlar, Ankara'dan İstanbul'a, İzmir'den Adana'ya kadar birçok ilde bulunabilecek. Bu konutlar genellikle 2+1 veya 3+1 olarak planlanmış durumda.

Başvurular ve Satış Süreci

Konut satışı için başvurular şimdiden başladı ve satışlar açık artırma usulüyle gerçekleşecek. Tüm ilanları detaylı bir şekilde incelemek için UYAP'ın ilan satış sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Ucuz Konut Satışı Yapılan İller

Bu fırsattan yararlanmak isteyenler için, aşağıdaki illerde ucuz konut satışları gerçekleştirilecek:

Ankara, İstanbul, İzmir, Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Ağrı, Aksaray, Amasya, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bartın, Batman, Bayburt, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hatay, Iğdır, Isparta, Kahramanmaraş, Karabük, Karaman, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Niğde, Ordu, Osmaniye, Rize, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Uşak, Van, Yalova, Yozgat, Zonguldak.

Ucuz konut fırsatlarını kaçırmamak için başvuruları takip etmek önemlidir. Siz de uygun fiyatlarla konut sahibi olmak için şansınızı deneyebilirsiniz