MSB'den Deniz Kuvvetleri Subay Temini Duyurusu-Mülakatlar 17-21 Eylül'de

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı subay alımı için beklenen duyuru geldi. Gelen duyuruda seçim aşamalarının 17 ile 21 Eylül tarihlerinde yapılacağına yer verildi.

MSB'den Deniz Kuvvetleri Subay Temini Duyurusu-Mülakatlar 17-21 Eylül'de

Milli Savunma Bakanlığı tarafından bir açıklama geldi.

MSB Personel Temin Daire Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada 2018 yılı Deniz Kuvvetleri Komutanlığı subay alımı seçim aşaması duyurusuna yer verildi.

Yapılan açıklamada Milli Savunma Bakanlığı Deniz Kuvvetleri Komutanlığı tarafından seçim faaliyetlerinin 17 ile 21 Eylül tarihleri arasında yapılacağına yer verildi. Aşağıda bulunan bağlantı adresinden başvuru sonucunuza ve mülakat tarihlerinize bakabilir, size verilen bu tarih ve saatte belirtilen yerde hazır şekilde bulunmanız gerekmektedir.

Söz konusu seçim aşamaları 2 gün boyunca devam edecek. İlk gün Kayıt ve kabul işlemi ile fiziki yeterlilik sınavları yapılacak. Ön sağlık ve spor aşamalarının ardından adaylar ilk gün aşamalarını yapmış olacak. Bu aşamaları geçen adaylar ikinci gün yapılacak sözlü mülakat ve hastane sevk işlemlerine gelebilecek.

Seçim aşamalarının ilk gününde yapılacak spor mülakatları için adayların yanlarında eşofman, spor şortu, spor fanilası, spor ayakkabısı ve sporda ihtiyacı olan şeyleri yanında getirmesi gerekmektedir.

Mülakatlara gidecek olan adayların başvuru kılavuzunda belirtilen evrakları ve e Devlet şifrelerini yanlarında getirmeleri gerekmektedir. Başvuru kılavuzuna ulaşmak için tıklayın

Adaylar yanında tek hekim raporu getirecek ve raporda spor yapmasına engel bir sağlık sorununun olmadığı ibaresi yer alacak. Söz konusu sağlık raporunu getirmeyen adaylar sppor mülakatına alınmayacak.

Adaylar yanlarında belgelerin orjinalleri ile fotokopilerini getirecek. Ancak burada sadece fotokopiler teslim edilecek. Asılları adaylarda kalacak.

Öte yandan adaylar cep telefonu gibi elektronik cihazlarla içeri alınmaz.

Başvuru sonucunuzu öğrenmek ve mülakat tarileriniz hakkında bilgi sahibi olmak için tıklayın

ASKER VE POLİS ALIM İLANLARINDAN BİLDİRİM ALARAK HABERDAR OLMAK İÇİN;

ANDROİD UYGULAMAMIZI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

İOS UYGULAMAMIZI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara