Ümit Özdağ'dan Subay Astsubay Alımı Mülakatlarıyla İlgili Flaş Açıklamalar

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Milli Savunma Bakanlığı'nın subay astsubay alımı için gerçekleştirdiği sözlü sınavlarda 'İlgisiz' sorular sorulduğunu söyledi.

Ümit Özdağ'dan Subay Astsubay Alımı Mülakatlarıyla İlgili Flaş Açıklamalar

"SUBAY-ASTSUBAY ALIMI MÜLAKATLARINDA İPE SAPA GELMEZ SORULAR SORULUYOR"

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Milli Savunma Bakanlığı'nın subay astsubay alımı için gerçekleştirdiği sözlü sınavlarda 'İlgisiz' sorular sorulduğunu söyledi. Kamu Bülteni sitesine özel açıklşamalarda bulunan Prof. Dr. Ümit Özdağ, kamuya personel alımlarında liyakatın önemine dikkat çekerek, özellikle askeri personel alımlarında bunun büyük öneme sahip olduğunu, parti ordusu şeklinde bir tutumun doğru olmayacağını, milli ordu bilincinden ayrılmanın felaketle sonuçlanabileceğini söyledi.

"PARTİ ORDULARI ÜLKELERİ FELAKETE SÜRÜKLER"

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Özdağ, "Bir genç babasını da tanıyorum 21. Yüzyıl Enstitüsü'nün sitesine tercümeler yapan bir arkadaşımız, babası 21. Yüzyıl Enstitüsüne tercüme yapıyor , muhalif siteye yazıyor diye genci mülakatta bıraktılar. Bunun dışında başka örnekleri de duyuyoruz, biliyoruz. Mülakatlarda sorulan soruların ipe sapa gelmeyen, Çanakkale Zaferi ile 15 Temmuz'u karşılaştıran, hangisi daha büyük hangisi gerçek zafer şekline meseleyi indirgeyen sorular olduğunu görüyoruz. Sivillerin baskınlık kazandığını görüyoruz, bunlar sivil değil aslında AKP militanları... Türkiye'nin milli bir orduya ihtiyacı var, parti ordusu Türkiye'yi savunamaz. Parti ordularının ülkeleri felakete sürüklediği, arkalarına milletin gücünü almadıkları için milli savunmada da başarısız olduklarını çevre coğrafyalarda yaşananlardan dolayı çok net görmesi lazımdı Recep Tayyip Erdoğan'ın ve hükümetinin fakat görmedikleri anlaşılıyor." dedi.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ümit Özdağ ile röportajımızın tamamına göz atmak için TIKLAYIN.